Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος και μάλιστα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δίνοντας μια από τις μεγαλύτερες μάχες της ζωής του.

Ο 88χρονος σταρ του ελληνικού θεάτρου, του κινηματογράφου και του τραγουδιού πριν από περίπου μία εβδομάδα εισήχθη επειγόντως σε κεντρική κλινική της Αθήνας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας, τα οποία τα τελευταία χρόνια τον ταλανίζουν. Η κόρη του Μαρία, μάλιστα, επιβεβαίωσε την είδηση των προβλημάτων υγείας και εισαγωγής του στο νοσοκομείο, χωρίς να προχωρήσει σε διευκρινήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του οι γιατροί, έκριναν σκόπιμο ο Νίκος Ξανθόπουλος να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου ο οργανισμός του να επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδο.

Ο σπουδαίος και ακριβοθώρητος ηθοποιός έχει επιλέξει, να ζει με την πολυμελή οικογένειά του σε ένα κτήμα στην Παιανία. Τον περασμένο Μάιο η αγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη αρρώστησε αρκετά βαριά, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί. Τότε, οι μέρες εκείνες για τον μεγάλο ηθοποιό ήταν βασανιστικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύζυγος του Νίκου Ξανθόπουλου επέστρεψε στο σπίτι έπειτα από μακρά νοσηλεία.

Όσοι γνωρίζουν τον ηθοποιό αναφέρουν στην εφημερίδα πως η υγεία του κλονίστηκε από το άγχος για τη σύζυγό του του.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης