Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον επετειακό εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου. Η πανηγυρική συνεδρίαση θα γίνει παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα και της επικεφαλής της επιτροπής διοργάνωσης, κας. Γιάννας Αγγελοπούλου. 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Βουλής η ειδική αυτή συνεδρίαση θα είναι η ‘πρεμιέρα’ των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ίδρυµα της Βουλής των Ελλήνων, σε συνεργασία και µε τη Βιβλιοθήκη της Βουλής, κρίνοντας ότι ο εορτασµός των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 θα αποτελέσει µείζον γεγονός, αποφάσισε να προγραµµατίσει τις δράσεις του για το 2021 και να τις κατανείµει χρονικά στα προσεχή 4 έτη, ώστε η συµµετοχή του στον εορτασµό να αποτελέσει σηµαντική συµβολή σε αυτόν αλλά και ευκαιρία προβολής του έργου του Ιδρύµατος.

Όπως είπε ο Πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας το ερχόμενο φθινόπωρο θα γίνει στην Αθήνα η διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής των χωρών μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης, ενώ το γεγονός αυτό θα συνδεθεί με τους εορτασμούς για τα 200 χρόνια καθώς αρκετές από αυτές τις χώρες είχαν εμπλακεί και στην ελληνική επανάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης