Στο Άνοδος από την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου οι ONIRAMA

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009, 20:56
Στο Άνοδος από την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου οι ONIRAMA

Οι ONIRAMA, επιστρέφουν στην Αθήνα και ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στο ΑΝΟΔΟΣ Stage από την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου. Οι ONIRAMA θα μας υποδεχτούν με ένα νεανικό πρόγραμμα γεμάτο κέφι, χορό και ρομαντισμό.

Θα ερμηνεύσουν, αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια, δικές τους επιτυχίες, όπως «Ο Χορός» (Κλείσε τα μάτια), «Μια μέρα θα ‘ρθεις», «Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες», αλλά και τα καινούρια τους τραγούδια από τον δεύτερο προσωπικό τους δίσκο με τίτλο «Κλεψύδρα» ο οποίος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αγαπήθηκε ιδιαίτερα και έγινε χρυσός.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο νεαρός ταλαντούχος καλλιτέχνης δίνει την δική του ποπ ροκ πινελιά στο πρόγραμμα ερμηνεύοντας τις προσωπικές του επιτυχίες « Σ’αφήνω στον επόμενο » και «Χαράματα».

Στην έναρξη του προγράμματος, ο dj Θανάσης Γκαραβέλας μιξάρει ελληνικές και ξένες επιτυχίες της δεκαετίας του 80, ενώ η μουσική μπάντα SALATA LATINA χρησιμοποιώντας τις θεατρικές και χορευτικές της ικανότητες παρουσιάζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα τραγούδια της σε ένα variete θέαμα.

Το concept της παράστασης ανήκει στον Κωνσταντίνο Ρήγο.

ΑΝΟΔΟΣ  STAGE

Πειραιώς 183 κ Παλλάντος 38

Τηλ:210 3468100

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009, 20:56