Το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών απ’ όλο τον πλανήτη προσελκύει το Διεθνές Φεστιβάλ Matala Festival 2011 που θα πραγματοποιηθεί στο δήμο Φαιστού το τριήμερο 11-13 Ιουνίου.

Το πολιτισμικό πρόσωπο της Ελλάδας παραμένει αστραφτερό για άλλο ένα καλοκαίρι και άλλο ένα Φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών υπόσχεται σε όσους το εμπιστευθούν, φαντασμαγορικό θέαμα και πολλή διασκέδαση από ομάδες μουσικής, χορού, ζογκλερικών, ζωγραφικής, graffiti art και πολλά άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είκοσι συγκροτήματα όλων των ειδών μουσικής, δεκάδες καλλιτέχνες, μουσικοί παραγωγοί και DJs δημιουργούν ένα τριήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων, του οποίου το μενού περιλαμβάνει περισσότερες από 50 ώρες μουσικής.

Στα πλαίσια του Μatala Festival θα παρακολουθήσουμε ακόμα εκθέσεις δίσκων βυνιλίου της περιόδου 60s-70s, παρέλαση Hippie Style αυτοκινήτων και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Είναι γεγονός ότι για πρώτη φορά διοργανώνεται ένα Φεστιβάλ με τόσο μεγάλη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών σε ένα τριήμερο Φεστιβάλ με δωρεάν είσοδο.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην παραλία Ματάλων, το κάμπινγκ της περιοχής, αλλά και το δημοτικό πάρκινγκ. Οι τρεις θεματικές του φετινού Φεστιβάλ αφορούν το Hippies’ Reunion, τους νέους, και τις δράσεις για την οικογένεια και τα παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσπάθεια απολαμβάνει την πολύτιμη υποστήριξη της εθελοντικής προσφοράς και της συμμετοχής πολλών παραγόντων από τις περιοχές των Ματάλων και των Πιτσιδίων, αλλά και πολλών πολιτών. Η οικονομική υποστήριξη του Φεστιβάλ γίνεται από επιχειρηματίες της περιοχές, το μόνο που μένει να βάλουμε εμείς είναι πολλή hippie διάθεση!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης