Στη Θεσσαλονίκη Στρατής, Ματιάμπα, Τσακαλάκος

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012, 13:29
Στη Θεσσαλονίκη Στρατής, Ματιάμπα, Τσακαλάκος
Μετά την ολοκλήρωση των επιτυχημένων εμφανίσεων στην Αθήνα, η πιο feelgood νεανική παρέα ταξιδεύει για ένα μοναδικό live στη Θεσσαλονίκη, στο Maison Crystal, το Σάββατο 21 Απριλίου.

Ο Μύρωνας Στρατής, ο Ησαΐας Ματιάμπα και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, ο καθένας με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα και όλοι μαζί, ανακαλύπτοντας τις κοινές μουσικές τους αγάπες, ετοιμάζουν ένα κεφάτο, εξαντλητικό, νεανικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Σε μια διαδρομή που ξεκινά από δυνατές rock κιθάρες, πλησιάζει τη soul, φλερτάρει με το funk και λοξοκοιτάζει την disco, οι τρεις τραγουδοποιοί παρουσιάζουν τα δυνατά προσωπικά τους τραγούδια και ξαφνιάζουν με αναπάντεχες διασκευές, με απώτερο σκοπό να μη μείνει κανείς… καθιστός!

Αν κάποιος αναρωτιέται τι κοινό έχει ο Prince με τα «Ξύλινα Σπαθιά», ο Λάκης Παπαδόπουλος με τη Rihanna και ο David Guetta με τους «Onirama», οι αποστομωτικές απαντήσεις βρίσκονται στη σκηνή του Maison Crystal!

Επίσης, αν αναρωτιέται κανείς τι κοινό έχει ο λαμπερός Μύρωνας Στρατής, ο οποίος έχει υπογράψει το πιο πολυακουσμένο τραγούδι της δεκαετίας και μια σειρά ακόμη επιτυχίες που επαναπροσδιόρισαν τον ελληνικό «pop-rock» ήχο, με τον πιο ολοκληρωμένο, χαρισματικό, performer- τραγουδιστή- χορευτή Ησαΐα Ματιάμπα και τον νικητή του «Greek Idol» αλλά και έτοιμο για δικό του ξεκίνημα στη δισκογραφία Παναγιώτη Τσακαλάκο, οι επίσης αποστομωτικές απαντήσεις στη σκηνή του Maison Crystal.

Ώρα έναρξης: 22.30

MAISON CRYSTAL, Μεγάλου Αλεξάνδρου 6, Θεσσαλονίκη.

Τηλ. κρατήσεων: 2310888865.

http://www.maisoncrystal.gr.


Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012, 14:09