Οι φανατικοί θαυμαστές της εμβληματικής τηλεοπτικής σειράς Friends της Warner Bros. θα έχουν από 1ης Ιουνίου τη χαρά να αναδημιουργήσουν με κυβάκια τις αγαπημένες τους σκηνές, συμπεριλαμβανομένων των διαμερισμάτων στη Νέα Υόρκη των Μόνικα, Ρέιτσελ, Τσάντλερ και Τζόι.

Το σετ με 2.048 κυβάκια της γνωστής δανέζικης εταιρείας παιχνιδιών είναι πλήρες: περιλαμβάνει την κλασική στιγμή όταν η Μόνικα έβαλε στο κεφάλι της τη γαλοπούλα που είχε ετοιμαστεί για το γεύμα της Ημέρας των Ευχαριστιών· τη στιγμή που οι Τσάντλερ και Τζόι είχαν ως μόνο έπιπλο ένα κανό· τη στιγμή που το κουκλόσπιτο της Φοίβη πήρε φωτιά. Επιπλέον, δίνει στους θαυμαστές πραγματική αίσθηση του στούντιο όπου έγιναν τα γυρίσματα (με τα φώτα). Και επιτρέπει τη δημιουργία των διαμερισμάτων χωριστά ή όπως επικοινωνούν με τον διάδρομο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

Οι μικροσκοπικές φιγούρες όλης της παρέας εμφανίζονται με κάποια από τα πιο αξέχαστα συνολάκια τους: η Ρέιτσελl φοράει την εμβληματική πλισέ φούστα της, ο Ρος το μάλλον πολύ στενό δερμάτινο παντελόνι του, η Μόνικα προμοτάρει μια ποδιά. Η Φοίβη, στο κλασικό λουκ της (εμπριμέ, με λουλούδια). Ο Τσάντλερ, με κοστούμι και φανταχτερή ντιζαϊνάτη γραβάτα. Ο Τζόι να φορά όλα τα ρούχα του Τσάντλερ. Για πρώτη φορά παρούσα είναι και η Τζάνις με ένα κλασικό κακόγουστο συνολάκι ( https://www.instagram.com/p/COu8r_hoFlS/ ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Μετά την επιτυχία του σετ Central Park της LEGO Ideas, θελήσαμε να αναπτύξουμε άλλον ένα φόρο τιμής σε αυτό το εμβληματικό τηλεοπτικό show, εστιάζοντας στα διάσημα διαμερίσματα» είπε ο σχεδιαστής σετ της LEGO, Anderson Ward Grubb. «Δουλέψαμε απευθείας από φωτογραφίες των σκηνικών της τηλεοπτικής παραγωγής ενώ είδαμε και ξαναείδαμε πολλά επεισόδια ώστε να αιχμαλωτίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες εμβληματικές στιγμές» εξήγησε.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης