«Τα λουλούδια της ερήμου»

«Τα λουλούδια της ερήμου»

ΣΑΒΒΑΤΟ
18 & 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και 1 & 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ο Αρμενιοσύριος σολίστας στο ούτι Haig Yazdjian - συνθέτης τραγουδιστής, ενορχηστρωτής, παραγωγός - που έχει κρατήσει πολλές φορές ψηλά τη σημαία της μουσικής, καλεί στο Γυάλινο UpStage την Χειμερινή Σύναξη των Βιρτουόζων.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν ο Θοδωρής Κοτονιάς – τραγουδοποιός, νέϊ, γιουκαλίλι, κρουστά, Μακρινός Ξάδερφος, η Μάρθα Μαυροειδή – τραγουδοποιός, σάζι, ηλεκτρική λάφτα, ο Βαγγέλης Καρίπης - συνθέτης, κρουστός κάθε λογής, Κροταλιστής, ο Πέτρος Βαρθακούρης - ενορχηστρωτής, όρθιο μπάσο, πλαγιαστό μπάσο, κιθάρα και ο Αστέριος Παπασταματάκης - πιάνο - keyboards.

Με τίτλο «ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ» θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα τα Σάββατα 18 και 25 Ιανουαρίου & 1 και 8 Φεβρουαρίου στο Γυάλινο UpStage .

Στο άνυδρο κοινωνικά και πολιτιστικά τοπίο, έρχονται με τις μουσικές τους να ποτίσουν τις καλύτερες στιγμές του τραγουδιού με αρμένικα, εργένικα, ιδιωτικά, οικογενειακά, λαϊκά, δημοτικά, χαρούμενα και λυπημένα, στωϊκά και στροβιλιστικά, εξωστρεφή και μυστικά τραγούδια. Τραγούδια της δραχμής και του ευρώ, της Ανατολής και της Δύσης.

Ώρα προσέλευσης: 22.30 Ώρα έναρξης: 23:00
Γυάλινο Up Stage, Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη, Τηλέφωνο: 210 93161500
www.gialino.gr

Τιμές:
12 € είσοδος με ποτό στο bar
20 € είσοδος με ποτό στο τραπέζι
80€ η φιάλη ανά 4 άτομα
Από 40€ η φιάλη κρασί ανά 2 άτομα

Επιμέλεια Νικόλας Αρώνης

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014, 18:01