Το κέντρο της Αθήνας θύμισε για λίγο μετα-αποκαλυπτικό τοπίο, με πεινασμένα zombies και «επιζώντες» που μίλησαν αποκλειστικά στο zougla.gr, για τα μυστικά της…επιτυχίας τους.

Το «Collage», φιλοξένησε τους πρωταγωνιστές της #1 σειράς παγκοσμίως, «Walking Dead» και τον καταξιωμένο παραγωγό Greg Nikotero, κάνοντας ένα horror πάρτι για απαιτητικά και ιδιαίτερα γούστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντυπωσιακά εφέ, «ζωντανοί-νεκροί» και μια αύρα που σου έκοβε την ανάσα ήταν κάποια από τα στοιχεία που συνέθεσαν το κλίμα που επικράτησε στο Loft, το βράδυ της Πέμπτης.

Ανάμεσα σε «zombies» και δεκάδες θαυμαστές, ο Michael Cudlitz, ο Ross Marguand και ο Josh Mcdermitt έτοιμοι για όλα και πιο πολύ να μοιραστούν με τον κόσμο αναμνήσεις και βιώματα από τα γυρίσματα της σειράς που έχει βραβευθεί με το Golden Globe Award for the Best Television Series.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Greg Nikotero, σκηνοθετεί το «Walking Dead» και τόνισε, πως δεν περίμενε ποτέ ότι θα περάσει στην «όχθη» της σκηνοθεσίας καθώς είναι δημιουργός make up εφέ και παραγωγός.

Το αντικείμενο δεν του είναι άγνωστο, διότι έχει συνεργαστεί με ιερά «τέρατα» του χώρου όπως ο Wes Craven και ο Tarantino. «Θες να σκηνοθετήσεις το δικό σου επεισόδιο;», τον ρώτησε ο Frank Darabont, μια μέρα στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς και απλά δέχτηκε.

Ο γοητευτικός Michael Cudlitz, μονίμως χαμογελαστός, φρόντισε να γνωστοποιήσει ότι είναι πολύ χαρούμενος για το ρόλο που του δόθηκε στη σειρά καθώς ήταν fan, από το ξεκίνημα της.

Με ιδιαιτέρως παιχνιδιάρικη διάθεση συνομιλούσε με τον κόσμο ενώ δε δίστασε να ανταποκριθεί και στο φλερτ των θαυμαστριών του. Κατέστησε σαφές, πως του είναι ευχάριστο να αρέσει στις γυναίκες, με την προϋπόθεση όμως ότι εκείνες δε θα ξεπερνούν ποτέ τα όρια του …επιτρεπτού.

Με ταχύτητα φωτός, ο Ross Marguand, υπέγραφε αυτόγραφα ενώ εμφανώς απολάμβανε την παρέα των ανθρώπων που θέλησαν να τον γνωρίσουν. Φιλικός και χαρούμενος είναι δύο στοιχεία που σίγουρα τον χαρακτηρίζουν. Ο ίδιος δηλώνει πως η δημοσιότητα δεν τον έχει επηρεάσει και πως συνεχίζει να νιώθει, ταπεινό παιδί όπως και πριν.

Δεν έχει αδυναμία σε κάποιο είδος ταινιών καθώς του αρέσει να πειραματίζεται με νέους και παράξενους ρόλους διότι έτσι υποστηρίζει, γνωρίζει καλύτερα τα όρια του ταλέντου και των δυνατοτήτων του.

Η συζήτηση με τον Josh McDermitt, ήταν κάτι παραπάνω από διασκεδαστική!

Τον έχουμε γνωρίσει μέσα από τη σειρά ως δειλό, που λέει ψέματα συνεχώς ώστε να καταφέρει να επιβιώσει, ενώ θα θυμάστε και το χαρακτηριστικό του βηματισμό, που σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορεί υπάρχει κάποιο… πρόβλημα νευρολογικής φύσης.

Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται για έναν άνθρωπο, με εξαιρετικό στυλ και φοβερή αίσθηση του χιούμορ! Στην ερώτηση, αν θα μπορούσε να επιβιώσει στην περίπτωση που το «Walking Dead», δεν ήταν σειρά αλλά πραγματικότητα, η απάντηση ήταν απλή αλλά περιεκτικότατη: «No way!».

Δεν του αρέσει η δημοσιότητα και αποδεικνύεται από το γεγονός ότι προτιμούσε να μιλά με τους θαυμαστές και όχι με τους δημοσιογράφους.

Μετά την προβολή του νέου επεισοδίου ακολούθησε πάρτι, στο οποίο και οι τέσσερις χόρεψαν μέχρι τελικής πτώσης, υποσχόμενοι ότι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, γιατί όπως ισχυρίστηκαν, πέρα από τις ομορφιές της χώρας μας, οι Έλληνες, είναι εξωστρεφείς και φιλόξενοι.

Fear of the walking dead, friends!

Eπιμέλεια: Σδράκα Βασιλική

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης