Ιστορίες από τη μυθολογία γεμάτες περιπέτειες, ταξίδια, συναντήσεις με αλλόκοτα πλάσματα… Η Μάνια Μαράτου, στις 25 Ιουνίου, αφηγείται παραμύθια με τη συνοδεία κρουστών οργάνων, στο πλαίσιο των βραδιών αφήγησης στην Αυλή, καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου και του Ιουλίου.

Ο ήρωας ταξιδεύει σε κόσμους μακρινούς και αλλόκοτους, γνωρίζει ανθρώπους, παλεύει με γίγαντες, συνομιλεί με μάγισσες και καταφέρνει να γλυτώσει από τέρατα αλλόκοτα. Η Μάνια Μαράτου επεξεργάζεται τις ιστορίες του Οδυσσέα και τις διηγείται διαμορφώνοντας έναν λόγο ποιητικό, ρυθμικό, δυναμικό. Ο κόσμος του Ομήρου ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας, ο ήχος του τυμπάνου μάς παρασέρνει στα ταξίδια της ψυχής, τις διαδρομές της φαντασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012, στις 20.30
Διάρκεια: 1 ώρα
Γενική είσοδος: 7 ευρώ.

Τα παιδάκια πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 ετών και να συνοδεύονται οπωσδήποτε από κάποιον ενήλικο! Τα παραμύθια είναι απολαυστικά για όλες τις ηλικίες, γι’ αυτό όποιος θέλει μπορεί να τα ακούσει χωρίς να συνοδεύεται απαραίτητα από παιδάκι!

Πληροφορίες- κρατήσεις: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ.: 210-5125600, www.akademeia.gr, e-mail: info@akademeia.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης