Του Παναγιώτη Παπαδόπουλου (Κάιν)

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανήκουμε σε αντίθετους και συγκρουόμενους κόσμους (εσείς στον μικρόκοσμο για λίγους και «δυνατούς», εγώ στον κόσμο που διεκδικεί χώρο για όλους ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ), αλλά ποτέ δεν έπαψα να εκφράζω με τόλμη και συνέπεια την απέχθειά μου για κάθε πράξη που απαξιώνει και μηδενίζει την αυταξία της ανθρώπινης ζωής (της ζωής των «δικών μας» αλλά και των «άλλων»), για κάθε δογματισμό και σεχταρισμό που «αγιάζει» κάθε μέσο εξόντωσης!

Δεν ξέρω (και δεν με ενδιαφέρει να μάθω) σε ποιο Γιουσουρούμ των «πολιτικών ιδεών» ανακαλύψατε αυτό το ευτελές είδος «δημοκρατίας» που εξαναγκάζει, εκβιάζει και καταφέρνει στο τέλος να «κατεβάσει» μια θεατρική παράσταση (ακόμα κι αν αυτή είναι η πιο κακή, η πιο ακραία, η πιο προκλητική). Το ίδιο έκαναν και τα τάγματα εφόδου του εθνικισμού και του «χριστιανισμού», όταν πολιορκήσανε τότε, τον Νοέμβρη του 2012, το θέατρο «Χυτήριο» και αναγκάσανε και τότε να ακυρωθεί μια «ακραία και προσβλητική» θεατρική παράσταση («CORPUS CHRISTI» του Τέρενς Μακ Νάλλυ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανάξια η «ευαισθησία τής δημοκρατίας» σας! Συναντηθήκατε και ενωθήκατε με τους φασίστες της «Μαύρης Αυγής»! Οι «ιδεολογικές αποστάσεις» τελικά καταργούνται όταν απελευθερώνονται και επικρατούν τα άγρια και αιμοβόρα μας ένστικτα!

Σέβομαι κάθε συγγενή θύματος, κάθε πόνο και δάκρυ όλων όσοι στερήθηκαν ανθρώπους!

Αλλά χρόνια τώρα χρησιμοποιείτε όλα αυτά τα ευγενή, κοινά και ανθρώπινα συναισθήματα για να συνεχίζει να «πουλάει» μια πολύ ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΚΡΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ που δίνετε σε συνεργασία και υποστήριξη με την αμερικάνικη πρεσβεία, σε βάρος ενός κρατουμένου (του πιο δολοφόνου από τους δολοφόνους αν αυτό σας αρκεί για να συνεχίσουμε…) που όχι μόνο δεν είναι πλέον «επικίνδυνος» για το Κράτος, αλλά είναι στη γέφυρα του μελλοθάνατου, αφού είναι στην ουσία ένας οργανισμός-φυτό με πολλαπλά προβλήματα υγείας και αναπηρία 98%, όπως έχουν αποφανθεί με ανακοίνωσή τους οι ίδιοι οι γιατροί!

Στο παρελθόν έχω γράψει αρκετές φορές για το ζήτημα της αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας, τα τελευταία γεγονότα με αναγκάζουν να επανέλθω! Η έκκληση να σταματήσει το μαρτύριο ενός φυλακισμένου ανήμπορου να «ισορροπήσει» και να αυτοεξυπηρετηθεί στην καθημερινότητα του εγκλεισμού, οφείλει να υπερβεί το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τις αδιέξοδες επιλογές της ένοπλης βίας που αποτελούν, όπως έλεγε και ο αείμνηστος σύντροφός μας Μιχάλης Πρωτοψάλτης, «την κατάρα των κινημάτων»!

Όταν αποφυλακίστηκε (και καλώς έγινε γιατί είπαμε πώς η κουλτούρα της εκδίκησης ανήκει στους φασίστες και όχι στην Αριστερά και στους αναρχικούς) με «ανήκεστο βλάβη» στις 28 /9/1990 ο αμετανόητος χουντικός Στυλιανός Παττακός, δεν είδα τότε την «οργή του δημοκρατικού σας τόξου» να ξεχειλίζει, να απειλεί, να γράφει και να ξεσηκώνει τα πλήθη ενάντια στον «εξαγνισμό και την ηρωποίηση» ενός αρχιεγκληματία και βασανιστή που πήγε τη χώρα 7 χρόνια πίσω!

Γι’ αυτό «νισάφι» πια Ντόρα Μπακογιάννη για τον Σάββα Ξηρό! Δεν πείθετε!…

Έχει κουράσει, πολώσει και διχάσει την κοινωνία και έχει κάνει σκόνη κάθε ίχνος Ανθρωπιάς, η μανία της εκδικητικότητας και του απύθμενου μίσους σας για έναν φυλακισμένο που η ψυχή του κρέμεται από μια «λεπτή κλωστή»!

Αρκετά πια και ΩΣ ΕΔΩ η επίδειξη τρομολαγνείας σε μια κοινωνία που «κολυμπά» στον τρόμο που έχει δημιουργήσει εδώ και χρόνια η νεοφιλελεύθερή σας «διαχείριση»!

Να βρεις Ντόρα Μπακογιάννη τη δύναμη (και εκεί είναι το μεγαλείο της Δημοκρατίας!) να συγχωρήσεις και ας μην ξεχάσεις ποτέ! Έχεις το αναφαίρετο και απόλυτα κατανοητό δικαίωμα να μην ξεχάσεις! Ούτε και εγώ θα ξεχνούσα, αλλά θα «έψαχνα» τουλάχιστον τον δρόμο για να συγχωρήσω! Για να λυτρώσω τη δική μου ψυχή από το «κακό», τη βαρβαρότητα και τη φρίκη που έχει γίνει κατεστημένο και καθεστώς παντού πλέον γύρω μου!

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ-ΝΕΚΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΞΗΡΟΣ!

Πάνω στο ικρίωμα της «αυλαίας» για τον Σάββα Ξηρό θέλετε τόσο πολύ εσείς και οι υπόλοιποι συγγενείς των θυμάτων της «17Ν» να είστε οι αυτοδιορισμένοι δήμιοι; Θέλετε εσείς να έχετε τον «πρώτο λόγο» σε αυτήν τη χαρά και ικανοποίηση της εκτελεστικής ποινής; Θέλετε εσείς πρώτοι να «κατεβάσετε τον διακόπτη»;

Αν είναι τόσο «μεγάλος εχθρός και αντίπαλος» ο Σάββας Ξηρός, ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ, τι περιμένετε;…

Και αυτήν την «ιδεολογία» του ρεβανσισμού ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ το ονομάζεις εσύ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»; Αλήθεια τι «διαφορά» έχει από τα περίστροφα και τους «λαϊκούς τιμωρούς» της σταλινικής τρομοκρατίας που καταδικάσανε στις 26/9/89 τον Παύλο Μπακογιάννη σε θάνατο;

ΑΚΟΥ ΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑ, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!

Ήρθε ο καιρός ο νόμος της ανθρωπιάς να επιβάλλει στην όποια εξουσία που κωφεύει, αδιαφορεί ή διστάζει, την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας, γιατί η ζωή ενός άρρωστου φυλακισμένου κινδυνεύει!

Κάτι που θα έπρεπε ήδη να το είχατε κάνει εσείς, αν είχατε μεγάλη και γνήσια δημοκρατική … καρδιά !

Αλλά συμβαίνει να έχετε καρδιά στενή και σκληρή, δομημένη από το καπιταλιστικό μωσαϊκό που θυμάται και τονίζει επιλεκτικά κάθε μορφής βία εκτός από τη δική της την κρατική-αστυνομική με έναν τεράστιο κατάλογο θυμάτων και οικογένειες που σεμνά και σιωπηρά πνίγονται στη θύμηση των αδικοχαμένων προσώπων τους!

Αλλά εγώ δεν ήρθα να κάνω συν-ψηφισμούς εδώ Ντόρα Μπακογιάννη. Απλά θα σας πω ψύχραιμα δύο λέξεις για «επίλογο στο έργο»…

ΧΑΣΑΤΕ και εσείς και η «δημοκρατία» σας και οι εμμονές σας! Και όπως λέει και το τραγούδι «Μοιάζετε νικητές, μα είστε νικημένοι»!

Η υστερία για ανθρωποθυσία δεν θα νικήσει την ιστορία του αλτρουϊσμού!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟΥ

για την Αναίμακτη Κοινωνική Επανάσταση,29/1/2016
Παπαδόπουλος Παναγιώτης(Κάιν)
μεμονωμένο άτομο από το αναρχικό κίνημα
erozer2000@yahoo.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης