Don’t fight them, just accept them!

Dj Sets: BODJ | Dj Alex Afanas

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σάββατο 28 Απριλίου
Στοα Club
Πατησίων 99, Αθήνα

Doors Open: 21:30
Είσοδος Eλεύθερη

«Το να γελάς με τα κουσούρια σου είναι αποδοχή, το να χαίρεσαι βλέποντας άλλους να γελάνε μ’αυτά είναι δύναμη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχεις κάποιο κουσούρι που νιώθεις περήφανος για αυτό; Ακόμα και όταν οι άλλοι σε χλευάζουν, μπορείς να σταθείς στο ύψος σου, υπερασπίζοντας τον εαυτό σου με όλα τα κουσούρια του; Επιτέλους ένα πάρτυ που δίνει “Δικαίωμα στο κουσούρι”.

Η ιδέα του συγκεκριμένου πάρτυ ξεκίνησε με σκοπό την απενοχοποίηση και την ανάγκη μιας νέας οπτικής γωνίας σε ότι θεωρούμε “αρνητικό” και κουσούρι. Τελευταία από την πολιτική σκηνή, αλλά και παλαιότερα από την πεθερά μέχρι το αφεντικό, ή και τον κολλητό μας, όλοι έχουμε εισπράξει προσβλητικά σχόλια, για τα οποία ίσως δε μας δόθηκε ποτέ πριν η ευκαιρία να νιώσουμε περήφανοι γι’ αυτά. Να δούμε ότι κι αυτά μας κάνουν να ξεχωρίζουμε, και μπορούν να φέρουν ατελείωτες ώρες χαράς σε μας και στους γύρω μας που τα σχολιάζουν. Να αναγνωρίσουμε πόσο κοντά μας φέρνουν και πως συμπληρώνουν το παζλ της δικής μας ταυτότητας.

Σε ένα πάρτυ λοιπόν όπου όλα μπορούν να συμβούν και κάτω από τους ξεσηκωτικούς και χαρούμενους ρυθμούς των Dj BODJ | Dj Alex Afanas με επιλογές house/techno αλλά και soul, funk, trip hop και reggae.

Ετοιμαστείτε ν’ αποκαλύψετε αυτό που πάντα περιμένατε….

Επιπλέον, στη σελίδα της ομάδας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/creationinitiative/, υπάρχει το Kousouri Test με τη βοήθεια του οποίου βρίσκει ο καθένας σε ποιά κατηγορία κουσουράτου ανήκει. Ιδού και το Kousouri Test Link: https://apps.facebook.com/quizmaker/quiz.php?quizid=113402&fromresult=1

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης