Τι γίνεται στο Κολωνάκι; Η απάντηση θα έρθει σήμερα, 9 Απριλίου, οπότε θα κυκλοφορήσει επίσημα το video clip του τραγουδιού της Αλεξάνδρας Κλάδη «Στο Κολωνάκι» από τη Feelgood Records.

Προς το παρόν, απολαύστε το τελευταίο teaser video…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, η Αλεξάνδρα Κλάδη επιστρέφει την Κυριακή, 13 Απριλίου, στο θρυλικό κέντρο με μία παράσταση που θα κάνει… τζιζ.

Σε ένα από τα αγαπημένα της στέκια, στο υπέροχο ΤΖΙΖ στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Ιπποκράτους, θα παρουσιάσει το νέο της πρότζεκτ μαζί με δύο ακόμα ταλαντούχους μουσικούς: τον Αλέξανδρο Καραδήμο στην κιθάρα και τον Χρήστο Σπηλιόπουλο στα πνευστά. Η Αλεξάνδρα θα τραγουδήσει δικά της τραγούδια (θα μας πει και τι γίνεται πια σε αυτό το Κολωνάκι), αλλά και διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών και θα ντύσει τις μελωδίες της με τα ηχοχρώματα της μελόντικας, του μαντολίνου, και του μεταλλοφώνου.

Μια multi-instrumentalist προσέγγιση με ακουστικό ήχο που δίνει προτεραιότητα στην επικοινωνία του στίχου, καθώς τα τραγούδια της αποτελούν μικρές ιστορίες που περιστρέφονται γύρω από τον έρωτα και τα ευτράπελά του και παρουσιάζονται με μια δόση (αυτο)σαρκασμού και χιούμορ! Ένα ταξίδι στον κόσμο της Αλεξάνδρας με αναφορές σε καλλιτέχνες και συγκροτήματα που έδωσαν το στίγμα τους στην διαμόρφωση της μουσικής της προσωπικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη. Πάρτε ποτό άφοβα, οι τιμές δεν κάνουν τζιζ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης