Το νησί τις Σάμου, με έδρα το Καρλόβασι, παρουσίασε για πρώτη χρονιά ένα τεραστίων για τα ελληνικά δεδομένα φεστιβάλ το οποίο έχει σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα της μοντέρνας street τέχνης.

O αναγνωρισμένος στο κοινό street artist Yiakou, μαζί με την ομάδα «Παρέμβασης» στο Καρλόβασι της Σάμου, τον δήμαρχο και τη κοινότητα, θεσμοθέτησαν το πρώτο Karlovasi Street Festival, στην προσπάθεια τους να ομορφύνουν το Καρλόβασι της Σάμου και να χρωματίσουν την περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής δημιούργησαν αφιλοκερδώς, σε ένα παραδοσιακό αλλά και παρθένο τόπο, όπου η τελική σύνθεση της τέχνης συμφιλιώθηκε για πρώτη φορά με το ήσυχα άγριο περιβάλλον του νησιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις αρχές του Ιουνίου, η πρώτη αποστολή των καλλιτεχνών Blaqk, ακολουθώντας o Billy Gee και Pupet, ως τα μέσα του μήνα με τους καλλιτέχνες Yiakou, b, Taxis, Same84, Dreyk the pirate, Iriz και Gigi κι ως το μεγάλο Σαββατοκύριακο του φεστιβάλ 24 και 25 Ιουνίου με τους καλλιτέχνες Ser, Simoni, Simple G, Giannakopoulos, Born, Koletsis και Barba Dee το νησί γιόρτασε την ημέρα της τέχνης και ενέργειας.

Στις δύο μεγάλες αυτές ημέρες 24, 25 Ιουνίου, το φεστιβάλ φόρεσε τα πέπλα των εργαστηρίων graffiti και κιμωλίας στον δρόμο, παρέλασης με αυτοκίνητα και μηχανές αντίκες, χρωματοπόλεμος, παράσταση χορού, συναυλία από τις μπάντες του πανεπιστημίου, βεγγαλικά και πάρτι με μουσικές για όλους!

Το 1o Φεστιβάλ Street Art στο Καρλόβασι της Σάμου είναι γεγονός.



Δείτε το βίντεο:

Δείτε το βίντεο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης