Το δημοψήφισμα για το Brexit ήταν «πιθανώς ένα λάθος» εκτιμά ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019, 10:10
Το δημοψήφισμα για το Brexit ήταν «πιθανώς ένα λάθος» εκτιμά ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ δήλωσε ότι το δημοψήφισμα για το Brexit ήταν «πιθανώς ένα λάθος» και ότι η σημερινή πολιτική αναταραχή για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι «ένα χάος».

Μιλώντας στο Newsnight του BBC2, ο Άγγλος τραγουδιστής, στιχουργός, συνθέτης και ιδρυτικό μέλος των Beatles παραδέχθηκε ότι δεν ψήφισε καθόλου στο δημοψήφισμα, λέγοντας: «Δεν έβλεπα κανέναν να λέει κάτι αρκετά λογικό» για με πείσει να ψηφίσω «Leave ή Remain».

Αποκάλυψε ακόμη ότι δεν ήταν βέβαιος ότι η αποχώρηση θα κάνει τη ζωή καλύτερη στη Βρετανία. «Αυτό που με απέτρεψε ήταν ότι συναντούσα πολλούς μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους, σχεδόν της γενιάς μου που έλεγαν: Εντάξει Πολ. Θα είναι όπως ήταν τις παλιές μέρες, θα πάμε πίσω».

«Και εγώ τους απαντούσα: Δεν είμαι σίγουρος για αυτό» είπε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ. «Και αυτή η προσέγγιση ήταν πολύ συχνή» τόνισε.

«Θα χαρώ όταν όλα τελειώσουν» ανέφερε ο Άγγλος τραγουδιστής και μουσικός.

«Νομίζω ότι θα το ξεπεράσουμε. Πάντα τα καταφέρνουμε» εκτίμησε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ προσθέτοντας ότι νόμιζε πως το ζήτημα του Brexit πιθανώς θα λυνόταν.

Οι απόψεις του Πολ ΜακΚάρτνεϊ έρχονται σε σύγκρουση με εκείνες ενός άλλου μέλους του συγκροτήματος, του Ρίνγκο Σταρ.

«Η Βρετανία πρέπει να βιαστεί να αποχωρήσει από την Ε.Ε. Οι άνθρωποι ψήφισαν και πρέπει να το αντιμετωπίσουν. Νομίζω ότι είναι σπουδαία κίνηση. Να έχεις τον έλεγχο της χώρας σου είναι μία καλή κίνηση» τόνισε ο Ρίνγκο Σταρ τον Σεπτέμβριο του 2017, 15 μήνες μετά το δημοψήφισμα για το Brexit.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019, 12:06