Το γέλιο θα μας σώσει...

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014, 15:55
Το γέλιο θα μας σώσει...

Στο θέατρο Eliart θα εμφανιστούν την Παρασκευή 30 Μαΐου στις 21:30  οι «Γλυκές Ρέγγες» και συγκεκριμένα στο φεστιβάλ κωμωδίας με θέμα «Το γέλιο θα μας σώσει».

Οι «Γλυκές Ρέγγες» είναι ήδη έτοιμες, προκειμένου να αποδείξουν πως το μότο του Φεστιβάλ -«Το γέλιο θα μας σώσει»"- είναι, όχι μόνο μια αισιόδοξη φράση για θεατρική έμπνευση των καλλιτεχνών που συμμετέχουν, αλλά συνιστάται ως καθημερινός τρόπος ζωής για τον καθένα μας, ξεχωριστά. Έτσι λοιπόν, με βάση την θεατρική έκφραση, που υπαγορεύει η αυτοσχεδιαστική προσέγγιση της ομάδας  αλλά και με έμπνευση από το ίδιο το κοινό, οι «Γλυκές Ρέγγες», θα σκαρφιστούν ξεκαρδιστικές θεατρικές σκηνές μέσα από μικρές, αυτοτελείς ιστορίες και παιχνίδια, προκειμένου να περάσουν όλοι όμορφα και, κυρίως, να ζήσουν αξέχαστες και διασκεδαστικές στιγμές.

Οι Γλυκές Ρέγγες με μεγάλη χαρά προετοιμάζονται για νέες εμπειρίες.

Παίζουν: Γ. Αγαλόπουλος, Β. Αριανούτσου, Γ. Βομπίρη, Π. Δαμουλή, Λ. Σταματελάτου, Ι. Τροβάς, Κλ. Χατζηγιάννη, Ε. Χριστοδουλάκη. Το Θέατρο Eliart βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 127 (Στάση μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ), ενώ η Κριτική Επιτροπή του Φεστιβάλ Κωμωδίας αποτελείται από διακεκριμένους και καταξιωμένους καλλιτέχνες του θεάτρου.

Για κρατήσεις θέσεων ισχύει το τηλέφωνο 210 34 77 677 (κόστος εισιτηρίου: 5€)


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014, 15:55