Το Holy Wood Stage παρουσιάζει τα Χάρτινα Φτερά

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014, 11:47
Το Holy Wood Stage παρουσιάζει τα Χάρτινα Φτερά
Το Holy Wood Stage παρουσιάζει τα Χάρτινα Φτερά την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου.

Τα Χάρτινα Φτερά, έχοντας χαρακτηριστεί ως ο νέος ήχος του ελληνόφωνου Rock, έχουν καταφέρει να κερδίζουν το κοινό σε κάθε τους εμφάνιση, καθώς και διακρίσεις σε μουσικούς διαγωνισμούς στους οποίους έχουν λάβει μέρος σε όλη την Ελλάδα.

Τώρα, με το 1o τους full-length album «Η Αυτού Πραγματικότης» στις αποσκευές τους, στο οποίο περιλαμβάνεται η αυξανόμενης απήχησης ριζική διασκευή τους στο κλασικό «Σαν τον Καραγκιόζη» μετά από άδεια του ίδιου του Διονύση Σαββόπουλου, έρχονται να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την ηχητική δυναμική του Holy Wood Stage για να αποδώσουν τις πρωτότυπες συνθέσεις τους, αλλά και τις επιλεγμένες και πραγματικά ιδιαίτερες διασκευές τους, οι οποίες και τους καθιέρωσαν.Οι ηλεκτρικές κιθάρες, τα πλήκτρα, το μπάσο και τα τύμπανα πλαισιώνονται από παραμορφωμένα beats & basslines και πλούσιες ενορχηστρώσεις, μαζί με ένα ιδιαίτερο φωνητικό ηχόχρωμα που θα σας ταξιδέψει.
Όπως λέει και το συγκρότημα: «Τα Χάρτινα Φτερά είναι σαν κι εσένα. Ζουν, κοιμούνται, ονειρεύονται, δουλεύουν κι αφαιρούνται, πιστεύουν και αμφισβητούν, αποτυπώνοντας στιγμές και σκέψεις σε ένα χαρτί, μια υπενθύμιση στο κινητό, στο μυαλό ενός φίλου».

Τη βραδιά ανοίγουν οι Groove Aloud, μεταφέροντάς σας σε ένα άλλο χωροχρονικό συνεχές, μακριά από τα προβλήματα και την ανία της καθημερινότητας, έστω για μια στιγμή, με τις groovy μουσικές τους.

Ώρα Έναρξης: 21.00
Εισητήριο προπώλησης; 6 € με δωρεάν μπύρα ή κρασί
Εισόδος: 8 € με δωρεάν μπύρα ή κρασί.
HolyWood Stage: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 289, Άγιος Δημήτριος

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014, 11:52