Το τρέιλερ για το «X-men: Apocalypse» είναι εδώ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015, 21:22
Το τρέιλερ για το «X-men: Apocalypse»  είναι εδώ
Τον νέο εχθρό του σύμπαντος των X-Men παρουσιάζει το τρέιλερ της ταινίας «X-Men: Apocalypse» που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάιο.

Ο Απόκαλιψ, ο πρώτος και πιο ισχυρός μεταλλαγμένος, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα των X-Men.

Τζέιμς Μακ Άβοι, Μάικλ Φασμπέντερ, Τζένιφερ Λόρενς και Νίκολας Χουλτ επιστρέφουν για άλλη μία περιπέτεια X-Men, ενώ τον ρόλο του Απόκαλιψ θα ερμηνεύσει ο Όσκαρ Άιζακ.

Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει (και πάλι) ο Μπράιαν Σίνγκερ.


Η ταινία «X-Men: Απόκαλιψ» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την Odeon στις 19 Μαΐου 2016.

Η υπόθεση

Από την αυγή του πολιτισμού, λατρευόταν σαν θεός. Ο Απόκαλιψ, ο πρώτος και ισχυρότερος μεταλλαγμένος από το σύμπαν των X-Men της Marvel, έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις πολλών άλλων μεταλλαγμένων, καταλήγοντας αθάνατος και ανίκητος.

Ξυπνώντας μετά από χιλιάδες χρόνια, απογοητεύεται από τον κόσμο που βρίσκει και σχηματίζει μια ομάδα παντοδύναμων μεταλλαγμένων, συμπεριλαμβανομένου και του Μαγκνέτο (Μάικλ Φασμπέντερ), για να «καθαρίσει» την ανθρωπότητα και να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο, στον οποίο θα κυριαρχεί.

Καθώς η μοίρα της Γης κρέμεται από μια κλωστή, η Ρέιβεν (Τζένιφερ Λόρενς), μαζί με την βοήθεια του Καθηγητή Χ (Τζέιμς ΜακΑβόι), πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας νέων X-Men για να σταματήσουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους και να σώσουν την ανθρωπότητα από την απόλυτη καταστροφή.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015, 21:41