Από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, η θεατρική ομάδα Stage Alive παρουσιάζει στη ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ της οδού Νάξου 84 το έργο των Θανάση Σταυρόπουλου και Βαγγέλη Τάτση «ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΑΣ», σε σκηνοθεσία Νικόλα Μαρμαρά και Μαρίας Μανώλη.

Παίζουν οι Νίκος Ευσταθιάδης, Νάντια Κλάδη, Γιώτα Ευσταθίου και η Πηνελόπη Ανδρεαδάκη. Σκηνογραφία από τη Βάσω Παπαδοπούλου και ήχος από την Αλεξάνδρα Κλάδη. Στην παράσταση ακούγεται το τραγούδι «Μοναχικές Γυναίκες» του Αντώνη Βαρδή και του Σωτήρη Αλιβιζάτου με την ερμηνεία των κυριών Ελένη Δήμου, Γλυκερία και Τάνιας Τσανακλίδου έπειτα από την ευγενική τους παραχώρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την ιστορία τεσσάρων ανθρώπων, τους οποίους η μοίρα έφερε αντιμέτωπους με τον ίδιο τους τον εαυτό και το παρελθόν τους. Παλιά μυστικά, σκοτεινές ιστορίες, ανομολόγητες πράξεις που τους στοιχειώνουν, αποκαλύπτονται αργά και σταθερά, χωρίς να μπορούν να ελέγξουν τη συνέχεια και την πορεία των γεγονότων. Ματαίως κάποιοι, όμως, θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από «ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΑΣ».

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Σκιάθου και Νάξου 84, πλατεία Κολιάτσου, τηλ. 210.2236.890
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Ώρα έναρξης: 21:00

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης