Το Zougla Radio σας πηγαίνει στη... Μόσχα!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 31 Μαΐου 2011, 14:25
Το Zougla Radio σας πηγαίνει στη... Μόσχα!
Το ραδιόφωνο της zougla.gr και η εκπομπή «Στην Τσίτα» σας στέλνουν σε ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με άρωμα… Μόσχας!

Το παγκοσμίου φήμης Συγκρότημα του Αλεξαντρώφ, με 125 χορωδούς, μουσικούς και χορευτές της Στρατιωτικής Ακαδημίας της Μόσχας, θα βρίσκεται στην Αθήνα και στο Θέατρο Badminton για τρεις μοναδικές παραστάσεις!

Το καλλιτεχνικό συγκρότημα του Κόκκινου Στρατού, που περιλαμβάνει χορωδία, ορχήστρα και χορευτικό σύνολο, είναι πλέον συνυφασμένο με συνεχόμενες επιτυχημένες sold out παραστάσεις στα μεγαλύτερα θέατρα του πλανήτη!

Για όλο τον κόσμο, το Συγκρότημα του Κόκκινου Στρατού του Αλεξαντρώφ συγκαταλέγεται ανάμεσα στα διασημότερα καλλιτεχνικά ιδρύματα της Ρωσίας, όπως το Θέατρο Μπολσόι, το Μουσείο Ερμιτάζ και η Πινακοθήκη Tretyakov.

Η «Τσίτα» εξασφάλισε για τους ακροατές της 15 διπλές προσκλήσεις για την Τετάρτη και την Πέμπτη, 1 και 2 Ιουνίου αντίστοιχα.

Την Τετάρτη θα κληρωθούν 8 διπλές προσκλήσεις και την Πέμπτη 7 διπλές. Όσοι ενδιαφέρεστε στέλνετε e- mail στο  tsita2011@gmail.com, γράφοντας τη λέξη «Badminton», μαζί με το ονοματεπώνυμο και το κινητό σας τηλέφωνο.

Οι κληρώσεις θα γίνουν αύριο και μεθαύριο αντίστοιχα, στις 10:45 το πρωί, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Στην Τσίτα».

Να σημειωθεί ότι οι τυχεροί θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο νο 1 του Θεάτρου Badminton, όπου θα πρέπει απλώς να αναφέρουν το ονοματεπώνυμό τους.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται ο κόκκινος στρατός!!!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Μαΐου 2011, 14:25