Τριάντα χρόνια Λάκης Με τα Ψηλά Ρεβέρ!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012, 14:07
Τριάντα χρόνια Λάκης Με τα Ψηλά Ρεβέρ!
Ο Λάκης Παπαδόπουλος, αλλά και Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ, διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, προσκαλεί τη Τρίτη 5 Ιουνίου στη «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων τους φίλους του Αρλέτα, Γιάννη Γιοκαρίνη, Γιώργο Δημητριάδη, Ελένη Δήμου, Γιάννη Ζουγανέλη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μανώλη Μητσιά, Δημήτρη Μητροπάνο, Μπλε, Σάκη Μπουλά, Ονιράμα και Δημήτρη Πουλικάκο σε μια μεγάλη γιορτή για τα 30, και βάλε, χρόνια του στη μουσική σκηνή.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος («ΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ») είναι ο τραγουδοποιός με το αστείρευτο ταλέντο που με τις συνθέσεις και τους στίχους του έχει τροφοδοτήσει όλους τους μεγάλους τραγουδιστές αλλά και συγκροτήματα στη χώρα μας.

«Σερενάτα», « Ήσυχα βράδια», «Τσάι γιασεμιού», «Έρχεται κρύο», «Για να σ’ εκδικηθώ», «Της νύχτας τα ηχεία», «Κουρσάρος», «Εσύ εκεί», «Το παλιό μου παλτό», «Πάρε πασά μου», «Και θα χαθώ», «Γυριστρούλα», «Τα μπλε παπούτσια», «Σε ζητάω», «Έγινα για σένα Τούρκος», «Κάτι γλυκό», «Μενεξεδιά», «Δικαίωμα στο όνειρο», «Τσίχλα δίχως ζάχαρη», «Ανεμώνα του Σικάγου», «Ιωάννα και Μαριέττα», «Έλα γοριλάκι», «Το βαλς της γειτονιάς», είναι ορισμένα από τα τραγούδια που θα ακουστούν σε αυτή τη μεγάλη συναυλία από όλους αυτούς τους σπουδαίους ερμηνευτές που έρχονται να τιμήσουν τον Λάκη Παπαδόπουλο στις 5 Ιουνίου στη Τεχνόπολις.

«Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για μένα. Δεν είμαι καλός σ’ αυτά. Δεν χωράνε αυτά που θέλω να πω σε σημειώματα. Δεν μπορώ εύκολα να στριμώξω αυτά που νιώθω σε λέξεις. Ξέρω όμως ότι νιώθω ευλογημένος, γιατί η μεγάλη μου αγάπη για τη μουσική μεταφράστηκε σε τραγούδια που αγαπήθηκαν από τον κόσμο. Σ’ αυτό βοήθησαν οι σπουδαίοι στιχουργοί και ποιητές που μου δάνεισαν τον λόγο τους και οι σπουδαίοι τραγουδιστές που τα ερμήνευσαν.

Θα είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή για μένα, να σας δω όλους εκεί!

Με την αγάπη μου
Λάκης - Με τα Ψηλά Ρεβέρ – Παπαδόπουλος».


Τρίτη, 5 Ιουνίου
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, 210.3475518, info@athens-technopolis.gr, www.technopolis-athens.gr.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012, 14:22