Από 24 Νοεμβρίου 2009
Ένα παραμυθένιο μπαλέτο ζωντανεύει τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Διάρκεια: 1ώρα και 50′, συμπεριλαμβάνεται διάλειμμα 15′

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας κόσµος φτιαγµένος από τα υλικά του πιο ωραίου παραμυθιού θα ξεπηδήσει από τα κουτιά µε τα δώρα που θα µας φέρει τα επόµενα Χριστούγεννα το Universal Ballet.

Το παράξενο ξύλινο στρατιωτάκι που φτιάχτηκε για να σπάει καρύδια, αλλά τελικά γίνεται το πιο αγαπημένο παιχνίδι όλης της συλλογής, η Βασίλισσα του Χιονιού, η Ζαχαρένια νεράιδα, κούκλες από την Αραβία και την Κίνα, λουλούδια και ζαχαρωτά στολίζουν το όνειρο της µικρής Κλάρα σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα µπαλέτα των μικρών και μεγάλων “παιδιών”, αλλά και των φίλων της µαγευτικής µουσικής του Τσαϊκόφσκι.

Το παραµυθένιο αυτό µπαλέτο που έκανε πρεµιέρα το 1892, ενέπνευσε δεκάδες αναβιώσεις από διακεκριµένους χορογράφους και χορευτές και επηρέασε την ποπ κουλτούρα, κατέχει σταθερή θέση στο ρεπερτόριο ενός από τους σηµαντικότερους εκπροσώπους του κλασικού χορού της Ασίας, του Universal Ballet, που έχει παρουσιαστεί στις σπουδαιότερες σκηνές όπως η Metropolitan Opera της Ν. Υόρκης κ.α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εµπειρία και η ασύγκριτη τεχνική των χορευτών της οµάδας κάνει τους κριτικούς σε όλο τον κόσμο να υποστηρίζουν ότι “Η τελειότητα είναι δυνατή στην τέχνη και αυτό το βλέπουµε στην παράσταση του Universal Ballet.” (Εl Mundo) και εµάς να µη θέλουµε να φύγουµε ποτέ από τη γιορτή των πολύχρωµων παιχνιδιών όταν το χριστουγεννιάτικο ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα.

“Αυτοί που υποστηρίζουν ότι το κλασικό µπαλέτο του 21ου αιώνα ανήκει στην Ασία, δικαιώθηκαν.”
New York Post

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης