«Βαριά» ονόματα της Wall Street παίζουν μπουνιές για φιλανθρωπικό σκοπό

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018, 11:32
«Βαριά» ονόματα της Wall Street παίζουν μπουνιές για φιλανθρωπικό σκοπό
Ποιος, πείτε μας ποιος δεν θα πλήρωνε εισιτήριο, ακόμη και ακριβό εισιτήριο, για να δει χρηματιστηριακά στελέχη τραπεζών όπως της Goldman Sachs, της Cantor Fitzgerald και της PNB Paribas να ανταλλάσσουν «μπουκέτα»;

Προσέξτε: Μερικά από τα πιο βαριά ονόματα της Wall Street, μπήκαν στο ριγκ, στην Cipriani Wall Street, για να συγκεντρώσουν χρήματα για τη φιλανθρωπική οργάνωση «All Hands and Hearts» της Πέτρα Νέμτσοβα.

Το event έφερε το όνομα «Fight for Education», κάτι σα να λέμε «Παίξτε μπουνιές για την Εκπαίδευση».
Ο λογιστής της Cantor Fitzgerald, Πίτερ Κετσίνι σκούπιζε τα αίματα απ' τη μούρη του, μετά το κροσέ του ειδικού προθεσμιακών συμβολαίων αργού πετρελαίου στην Evolutions Markets, Φιλ Μούφαριτζ.
Ο Μούφαριτζ πήρε τον αγώνα.

Ο τρέιντερ συμβολαίων εμπορευμάτων στην Goldman, Ράσελ Μάρτιν βγήκε νικητής στη συνάντηση με τον Σον Ράιαν της Tradition.

Στη συνέχεια, η ομάδα της Goldman «έφαγε ήττα», καθώς ο Νάζαρ Μπίλουκα της Siris Capital έδειρε τον τρέιντερ προθεσμιακών συμβολαίων αργού πετρελαίου στην Goldman, Μάικ Σέβερο.

Συγκεντρώθηκαν σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια για να ξαναχτιστούν σχολεία σε περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018, 11:32