Έπειτα από έναν χειμώνα γεμάτο δυνατές συγκινήσεις, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι εδώ για να ζωντανέψει τη βραδιά μας και να ηλεκτρίσει τη διάθεσή μας!

Τραγούδια που αγαπήσαμε και αγαπάμε, τραγούδια που μας ταξίδεψαν, που δεν έχουν χαθεί στον χρόνο, παρέα με τον δυναμισμό του Βασίλη, συνθέτουν ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο επίκαιρος από ποτέ… βρίσκει την αλήθεια μέσα στα τραγούδια… ντύνει τις σκέψεις μας… δίνει ρυθμό στις ανησυχίες και μας παρασύρει σε μουσικές διαδηλώσεις που κανείς δεν πρέπει να λείψει…

Με αφετηρία το δεδομένο πως οι συναυλίες του Βασίλη είναι πάντα ένα μουσικό γεγονός το οποίο «μαγνητίζει» χιλιάδες φίλους του Έλληνα ροκά και συναισθανόμενο την οικονομική συγκυρία της εποχής, το ΙΕΚ ΔΟΜΗ εξασφάλισε 3 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, στις 10 Ιουλίου 2012, με σκοπό να τις διαθέσει μέσα από διαγωνισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το http://on.fb.me/LOi31X, να κάνουν Like στη φωτογραφία του μεγάλου καλλιτέχνη και με τον τρόπο αυτό να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό που θα τους στείλει μαζί με έναν φίλο ή φίλη να παρακολουθήσουν ζωντανά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 8 Ιουλίου.

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης