Την ετήσια παραδοσιακή βιεννέζικη χοροεσπερίδα με τίτλο “Wien-ball in Athen” διοργανώνει για 35η χρονιά o Σύλλογος Ελλήνων Φοιτησάντων εν Αυστρία (ΣΕΦΑ), υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια και με την ευγενική υποστήριξη των Δήμων Αθηναίων και Βιέννης και της Πρεσβείας της Αυστρίας στην Ελλάδα, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Η ξεχωριστή αυτή βραδιά διοργανώνεται στα πρότυπα των λαμπρών χορών της αυστριακής πρωτεύουσας, που έχουν τις ρίζες τους στον 19ο αιώνα. Υπό τους ήχους του βαλς, της πόλκα, της καντρίλιας, αλλά και μοντέρνων ρυθμών, οι φίλοι του βιεννέζικου πολιτισμού θα απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία που προσφέρει ο ΣΕΦΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα της ξεχωριστής αυτής βραδιάς, που έχει καθιερωθεί ως κορυφαίο γεγονός της αθηναϊκής αποκριάς, περιλαμβάνει:

• Κλασσικές μελωδίες από σολίστ της Συμφωνικής Ορχήστρας της Βιέννης που απαρτίζουν την “Wiener Stadt Musik”
• Σύγχρονους ρυθμούς από την ελληνική ορχήστρα “Big Band Melody”
• Πανηγυρική τελετή έναρξης από 20 ζευγάρια debutants σε χορογραφία Wolfgang Stanek
• Καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το ζευγάρι κλασσικού χορού Musafierova – Horosich
• Night Club με τον DJ Daniel Brady στην αίθουσα VIP (μετά τις 12:30)
• Λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα, καθώς και εκπλήξεις!

Ο Δήμος της Βιέννης θα προσφέρει αναμνηστικά δώρα στις κυρίες, κατά την διάρκεια του κοκτέϊλ, που θα δοθεί πριν το δείπνο, ενώ goulash suppe και άφθονη μπίρα θα σερβιριστούν μετά τα μεσάνυκτα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες για την ορχήστρα

Η ορχήστρα “Wiener Stadt Musik” αποτελείται από σολίστ της Συμφωνικής της Βιέννης που συμμετέχουν σχεδόν σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις της, όπως στον χορό της Όπερας της Βιέννης και στον χορό της Φιλαρμονικής, ενώ ορισμένοι εξ αυτών και στο κοντσέρτο της Πρωτοχρονιάς, που μεταδίδεται από την τηλεόραση σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο.

Επίσης κάθε χρόνο παίρνει μέρος στην βιεννέζικη χοροεσπερίδα που διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία στο Λος Άντζελες, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη, την Βοστόνη, το Μόντρεαλ, το Μόναχο, το Ντουμπάϊ, την Μπανγκόνγκ, τη Σαγκάη, την Σινγκαπούρη και την Σεούλ.

Μέρος των εσόδων θα προσφερθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Διάθεση προσκλήσεων:
• Εντευκτήρια του ΣΕΦΑ Τρίτη, Πέμπτη 18:00-22:00 Π. Χόρν 6, Ν. Ψυχικό τηλ. 210 6722584 email: sefa@otenet.gr & info@sefa.org.gr. Από την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου τα γραφεία του Συλλόγου θα παραμένουν καθημερινά ανοικτά, τις ίδιες ώρες.
• Βιβλιοπωλεία ΝΟΤΟΣ Ομήρου 15, Αθήνα, τηλ. 210 3629746 & ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ Δ. Βασιλείου 1 & Λεωφ. Κηφισίας Φάρος Ψυχικού τηλ. 210 6777854 καθημερινά, ώρες καταστημάτων.

Δυνατότητα αποστολής με courier κατόπιν συνεννόησης με τον ΣΕΦA.

Επικοινωνία:
210 6722584
Τόπος: Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinenta
Διεύθυνση: Λεωφ. Συγγρού 89-93

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης