Βικτωρία Ταγκούλη-Χρίστος Θεοδώρου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011, 03:57
Βικτωρία Ταγκούλη-Χρίστος Θεοδώρου
«Φωτο.βόλτα» live

Μετά τις πρώτες πολύ επιτυχημένες παραστάσεις της «Φωτο.βόλτας» στην Αθήνα, με τη συμμετοχή αγαπημένων φίλων, όπως η Μαρία Καβογιάννη, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Ελένη Πέτα, ο Απόστολος Ρίζος και η Μαρία Παπαγεωργίου, η Βικτωρία Ταγκούλη ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της στο ΚοοΚοο την Τετάρτη 23 Μαρτίου.

Η Βικτωρία Ταγκούλη, με την ιδιαίτερη φωνή και ερμηνεία της, μεταφέρει τις εικόνες των κομματιών σαν ένα ανθρώπινο φωτοβολταϊκό και μετατρέπει την ενέργεια σε εικόνα και τραγούδι, μέσα σε ένα περιβάλλον καθαρά εικαστικό.

Τα τραγούδια της παράστασης, πέραν αυτών του δίσκου, είναι διασκευές του Χρίστου Θεοδώρου σε αγαπημένα τραγούδια των δύο καλλιτεχνών, με την ιδιαίτερη ενορχηστρωτική ματιά του Sam Marlieri.

Ο δίσκος «Φωτο.βόλτα» είναι η δεύτερη προσωπική δισκογραφική δουλειά της Βικτωρίας Ταγκούλη σε στίχους του Διαμαντή Γκιζιώτη και μουσική του Χρίστου Θεοδώρου.

Τα τελευταία τρία χρόνια, χιλιάδες θεατών την έχουν θαυμάσει για τη σπουδαία ερμηνεία της στην παράσταση «Φουρκέτα» στο πλάι της Μαρίας Καβογιάννη και του Κώστα Κόκλα.

Ενορχήστρωση: Sam Marlieri - Χρίστος Θεοδώρου

Παίζουν οι μουσικοί:
Χρίστος Θεοδώρου πιάνο-πλήκτρα, Sam Marlieri σαξόφωνο-programming, Θοδωρής Σεκεριάδης μπάσο, Νίκος Παγώνης ντραμς, Γιώργος Τσουράπης κιθάρες

Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος με ποτό: 15€
KooKoo: Ιάκχου 17, Γκάζι, τηλέφωνο: 210 3450930ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΑΓΚΟΥΛΗ feat. ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ LIVE... by multiplug_entertainment

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011, 04:00