Η νέα εκδοτική «Οι Δημιουργοί του Σύμπαντος» παρουσιάζουν την κυκλοφορία του πρώτου τους κινηματογραφικού μυθιστορήματος με τίτλο «Τα Λιοντάρια του Άμστερνταμ» του Άθα.

Από 09/09/2019 το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο μέσω ταχυδρομικής αποστολής από την ιστοσελίδα www.universecreators.org  ή κατόπιν παραγγελίας από βιβλιοπωλείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκδόσεις των «Δημιουργών του Σύμπαντος» είναι σε περιορισμένους αριθμούς αριθμημένων αντιτύπων και υπογεγραμμένων από τον συγγραφέα.

Λίγα λόγια για το έργο

Το έτος 1707 Η Ένωση των Κάτω Χωρών διορίζει το ναύαρχο Χόλα, κυβερνήτη και εκτελεστή της επιχείρησης “Τα Λιοντάρια του Άμστερνταμ”. Στόχος, η συγκρότηση στόλου που θα καταδιώξει το νέο υπερόπλο – ναυαρχίδα της Ισπανικής αρμάδας – Σάντα Μαρία, στα πέρατα της terra incognita -της άγνωστης γης. Υπό τη διεύθυνση του βασιλικού ναυτικού, συνασπίζονται εμπορικοί όμιλοι, οίκοι, εκκλησίες και δόγματα, ημίθεες προσωπικότητες και οικογένειες, κατάδικοι, απλοί πολίτες και ιδιώτες, επιστήμονες, εξειδικευμένο και στρατιωτικό προσωπικό, συμφέροντα και πιστεύω, στη καταδίωξη της αυτού εξοχότης, Άλβα ντε Τόρρες ή Άλβα του Άρρωστου. Η τριλογία της μυθιστοριογραφίας του 16ου – 17ου αιώνα, διασχίζει ηπείρους και ωκεανούς, ήθη, έθιμα και πολιτική. Ενσαρκώνει την οδύσσεια του ανθρώπου μέσα απ την εξέλιξη, τη θυσία, τον πόνο, τη ζωή και το θάνατο. Τον αιώνιο αγώνα για ελευθερία, αυτοτέλεια και δικαίωση. Τη μελάνη – ο ιδρώτας, το δάκρυ και το αίμα – όσων οι ηρωικές ζωές μας έφεραν εδώ. Το οικοδόμημα του πολιτισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διήγημα των Λιονταριών είναι μια αφάνταστη επιχείρηση. Εγχείρημα πέραν κάθε συλλογισμού. Εμπεριέχει πλήθος αποστολών, που κάθε μια της, αποκαλύπτει ένα μικρό Προμηθέα. Μια -δίχως ανάσα-, ασταμάτητη κοσμογονία για τους ήρωες της ιστορίας, το ίδιο το περιεχόμενο που ταξιδεύει και αναπλάθεται από τις βόρειες ευρωπαϊκές ακτές, στην Αφρικανική ήπειρο και πέρα στο Αμερικάνικους κόσμους. Μα ειδικά για τον αναγνώστη, για εκείνον που είναι γραμμένο. Ένα αληθινό παραμύθι διαχέεται όπως το φως από τις σελίδες του… Ένας μύθος ζωντανεύει το έπος των Λιονταριών.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης