Βραδιά νυχτερινής κολύμβησης στην παραλία Καλαμάτας

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016, 15:15
Βραδιά νυχτερινής κολύμβησης στην παραλία Καλαμάτας
Βραδιά αναψυχής, χαλάρωσης και δροσιάς, με νυχτερινό μπάνιο, που θα πλαισιωθεί από μουσικά δρώμενα, διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας, στην παραλία της πόλης, από τις 9.00 το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής, 12, έως τις 02.00 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 13 Αυγούστου.

Επίκεντρο της 1ης Γιορτής Νυχτερινής Κολύμβησης, θα είναι ο χώρος του δημοτικού παρκινγκ, κοντά στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Καρακούση.

Το σημείο αυτό , όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα φωτισθεί από το Δήμο, κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στους κολυμβητές να κάνουν νυχτερινό μπάνιο με ασφάλεια. Επιπροσθέτως, για την ασφάλεια των λουομένων θα βρίσκεται εκεί ομάδα 4 ναυαγοσωστών του Δήμου Καλαμάτας, ενώ θα υπάρξει κάλυψη εκ μέρους των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπου χρειασθεί, σε θέματα Πρώτων Βοηθειών.

Ο Δήμος θα προσφέρει δωρεάν σε όλους παγωμένο νερό τοπικής παραγωγής, ενώ οι
επαγγελματίες της Παραλίας θα αναπτύξουν σε όλο το μήκος της παραλιακής ζώνης παράλληλες δράσεις, με μουσικές, happenings και εκπλήξεις, για όσους θελήσουν να κάνουν νυχτερινό μπάνιο συνδυάζοντάς το με διασκέδαση.

Στόχος της εκδήλωσης είναι, η προβολή της Καλαμάτας, η διασκέδαση και η φυγή από την καθημερινότητα για τους πολίτες και τους επισκέπτες, καθώς και η τόνωση της επαγγελματικής δραστηριότητας στην Παραλία της Καλαμάτας.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016, 15:15