Ο Χάρι Στάιλς παραδέχθηκε ότι δεν ήταν «αρκετά ειλικρινής στο παρελθόν» στον εν εξελίξει αγώνα κατά της φυλετικής αδικίας.

Ο σταρ της ποπ μίλησε δημόσια μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ τον περασμένο Μάιο, εξέφρασε την υποστήριξή του στο κίνημα Black Lives Matter και τόνισε ότι «πρέπει να είμαστε αντιρατσιστές» προκειμένου να επιτύχουμε πραγματική αλλαγή στην κοινωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Κάνω πράγματα κάθε μέρα χωρίς φόβο, γιατί είμαι προνομιούχος και είμαι προνομιούχος κάθε μέρα γιατί είμαι λευκός» ανέφερε τότε σε ανάρτηση στο Instagram.

Κατά τη διάρκεια μιας μακράς νέας συνέντευξης στο Variety, ο Στάιλς ανέλυσε τις απόψεις του – εξηγώντας ότι «το να μιλάμε για φυλή μπορεί να είναι πραγματικά άβολο για όλους».

«Συνειδητοποίησα ότι η δική μου άνεση στη συζήτηση δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα» είπε και πρόσθεσε: «Κοιτάζοντας πίσω, δεν νομίζω ότι ήμουν αρκετά ειλικρινής στο παρελθόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Ο Χάρι Στάιλς είπε ότι αυτό το συναίσθημα «τον ώθησε να είναι ανοιχτός και έτοιμος να μάθει» σχετικά με αυτά τα θέματα.

«Πώς μπορώ να διασφαλίσω από την πλευρά μου ότι σε 20 χρόνια, τα σωστά πράγματα γίνονται ακόμα και οι σωστοί άνθρωποι έχουν τις σωστές ευκαιρίες;» είπε. «Δεν είναι ένα πρόσκαιρο ζήτημα» υπογράμμισε.

 Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης