Οι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων «Stray.Gr» σας προσκαλούν στο 13ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα αδέσποτα ζώα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, 10.00 – 20.00, στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα, απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμεικός).

Σκοπός του Bazaar είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου ώστε να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα και τη συμβίωση των ανθρώπων και των ζώων της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Χριστουγεννιάτικο Βazaar θα βρείτε:

Σκανδαλωδώς γούρικα γούρια για τη νέα χρονιά και Χριστουγεννιάτικα στολίδια που και να μη σ’αρέσουν τα Χριστούγεννα, θα σ’ αρέσουν τα στολίδια μας, φτιαγμένα από τους εθελοντές μας με μεράκι και αγάπη.

Κοσμήματα με θέμα τα ζώα – και όχι μόνο, έχουμε και σικ και κομιλφό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είδη για τον σκύλο σας και τη γάτα σας – πώς θα μπορούσαν να λείπουν;

Δώρα και διακοσμητικά αντικείμενα, χειροποίητα και μη.
 
Βιβλία καινούρια και μεταχειρισμένα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Ρούχα και αξεσουάρ μεταχειρισμένα – καθότι μόδα είναι και γυρίζει.

Όλα τα υπέροχα προϊόντα του Stray.Gr, t-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες, ποδιές μαγειρικής, ομπρέλες και τσάντες και φυσικά, τον πλούσιο μπουφέ μας με καφέ, αναψυκτικά και υπέροχα σπιτικά φαγητά και γλυκά (δοκίμασε τα brownies της Άσπας και θα με θυμηθείς), από τα χεράκια των εθελοντών μας.

Το Stray.Gr ιδρύθηκε το 2003 από μια ομάδα φίλων που γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου και που είχαν ως κοινό παρανομαστή την προσφορά βοήθειας στα αδέσποτα ζώα. Είναι αναγνωρισμένο και εγκεκριμένο μη κερδοσκοπικό σωματείο με έδρα την Αθήνα. Αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές που δεν αμείβονται, δεν λαμβάνει κανενός είδους οικονομική στήριξη από την πολιτεία ή άλλους φορείς και συντηρείται αποκλειστικά από τις συνεισφορές των μελών και τις δωρεές φίλων του Σωματείου και των αδέσποτων ζώων.

Είμαστε ακτιβιστές φιλόζωοι στνο δρόμο. Δεν έχουμε καταφύγιο ή δικό μας κτηνιατρείο. Τα ζώα που περιθάλπουμε φιλοξενούνται σε ιδιωτικές πανσιόν επί πληρωμή και σε σπίτια μελών και εθελοντών.

Από την ίδρυσή του ως σήμερα το Stray.Gr προσφέρει στειρώσεις, εμβολιασμούς, θεραπείες και υιοθεσίες σε αδέσποτα ζώα καθώς και ενημέρωση, βοήθεια και συμπαράσταση στο ευρύ κοινό ενώ έχει επιτύχει περισσότερες από 2.500 υιοθεσίες αδέσποτων ζώων, ενώ έχει βοηθήσει πολλαπλάσια και συνεχίζει παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες.

Στην ιστοσελίδα του Stray.Gr μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με το έργο του, το Χριστουγεννιάτικο Bazaar και όλες τις δράσεις του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης