Ο Νότος σε όλο το μεγαλείο του! Το hard rock blues του Τέξας χτυπάει κόκκινο.

Η ατμόσφαιρα μυρίζει έντονα bourbon, ο καπνός περιορίζει την ορατότητα, όμως το πάθος και η αδρεναλίνη είναι εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ο μοναδικός ήχος τωνZZ Top.

Το γκρουπ σχηματίστηκε το 1969 στο Houston του Texas και κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ αφού για 40 χρόνια δεν έχει γίνει η παραμικρή αλλαγή στη σύνθεσή του. Oι Billy Gibbons κιθάρα, τραγούδι, Dusty Hill μπάσο τραγούδι και Frank Beard ντραμς αποτελούν εδώ και χρόνια ένα καυτό rock τρίο που έχει στο ενεργητικό του 15 studio άλμπουμ και περισσότερα από20 πετυχημένα singles. Rock ύμνοι όπως La Grange, Tush, Legs, Sharp dressed man, Gimme all your lovin,Rough Boy, Cheap sunglasses, I thank you, She just killed me καθώς και τα Blue jeans blues και Jesus just left Chicago που είναι δύο από τα καλύτερα texas blues που γραφτήκαν ποτέ, αλλά και τον ύμνο των απανταχού τσοπεράδων Beer Drinkers and Hell Raisers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σκηνική τους παρουσία είναι μοναδική αφού οι Gibbons και Hill, τόσο εμφανισιακά όσο και μουσικά κάνουν το δικό τους show.

Το συγκρότημα των ZZ Top δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στη χώρα μας. Είναι όμως ιδιαίτερα δημοφιλές και αγαπημένο. Τραγούδια τους που παίζονται στα clubs και στα τηλεοπτικά μουσικά κανάλια είναι τα Legs, Sharp dressed man και Gimme all your lovin. To ντεμπούτο τους κυκλοφόρησε το 1970 και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 14 albums.

Μόνο στην Αμερική έχουν πουλήσει περισσότερο από τριάντα εκατομμύρια αντίτυπα με πρώτο το Eliminator που έχει ξεπεράσει τα έντεκα εκατομμύρια!

Φέτος η περιοδεία που πραγματοποιούν στην Αμερική μαζί με τους Aerosmith είναι ένα από τα γεγονότα της χρονιάς και η κάλυψη του έχει απασχολήσει τα sites και τα ΜΜΕ σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σάββατο 24 Οκτωβρίου
Κλειστό Φαλήρου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης