Ζωντανή παρουσίαση δίσκου

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 10 Απριλίου 2010, 04:09
Ζωντανή παρουσίαση δίσκου
Την Τρίτη 13 Απριλίου και ώρα 19:30 στο Metropolis Live Stage, Πανεπιστημίου 54, θα γίνει η παρουσίαση της δισκογραφικής δουλειάς «Απ’ τον Αττίκ στον Γούναρη».

Πρόκειται για την ηχογράφηση της ομώνυμης μουσικής παράστασης με εμπνευστή το μαέστρο Δαυίδ Ναχμία, που ενώ ξεκίνησε δειλά πριν 2 χρόνια, έφτασε φέτος στο θέατρο ΑΝΕΣΙΣ να κάνει μία πετυχημένη εμπορικά και καλλιτεχνικά παράσταση.

Το αποτέλεσμα δεν είναι τυχαίο, αφού στο πρόγραμμα, που έχει επιμεληθεί, ακούγονται οι αθάνατες επιτυχίες του ελαφρού τραγουδιού από τη δεκαετία 30 μέχρι τις αρχές του 60.

Η Χρυσούλα Στεφανάκη, ο Θάνος Πολύδωρας και η Μαρία Κανελοπούλου ερμήνευσαν με ιδανικό τρόπο τα τραγούδια, προσθέτοντας τη δική τους σφραγίδα.

Οι ενορχηστρώσεις του Δαυίδ Ναχμία σύγχρονες, αλλά και με σεβασμό στην πρώτη εκτέλεση, δίνουν νέα πνοή στα τραγούδια που θα έχουν μεγάλη πορεία στο χρόνο.

Μετά την παρουσίαση του CD θα ακολουθήσει η παράσταση- συναυλία «Απ’ τον Αττίκ στον Γούναρη» με τους συντελεστές της δισκογραφικής δουλειάς.Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Απριλίου 2010, 04:11