Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ενός σπουδαίου μουσικού της ελληνικής έντεχνης και ροκ σκηνής, τα τραγούδια του οποίου αγαπήθηκαν και τραγουδήθηκαν από χιλιάδες κόσμου.

Καλλιτέχνες και δημιουργοί από όλο το μουσικό στερέωμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο αγαπημένος συνάδελφος και φίλος «έφυγε» τόσο ξαφνικά και γρήγορα. Αύριο, Τρίτη, θα έδινε μία μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο με την οποία θα έκλεινε την καλοκαιρινή του περιοδεία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Τα έσοδά της θα δίνονταν στην οργάνωση «Μαζί για το Παιδί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με θλίψη αποχαιρετούν τον Λαυρέντη

Ο τραγουδοποιός Λάκης Παπαδόπουλος, γνωστός και ως «Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ», συγκινημένος δήλωσε στο zougla.gr: «Ήταν νούμερο ένα στη μουσική».

Ο Μίλτος Πασχαλίδης σοκαρισμένος δεν μπόρεσε να πει ούτε λέξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Ζουγανέλης φανερά στενοχωρημένος μίλησε για «μία τεράστια απώλεια με έντονη παρουσία, που όμως έχει αφήσει μεγάλη παρακαταθήκη». «Βόμβα στο μυαλό μου. Μου το διάλυσε. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τι να πρωτοπώ ακόμα» είπε ο κ. Ζουγανέλης στο zougla.gr.

Παρακολουθήστε τη δήλωσή του:

«Όχι ρε φίλε… όχι» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιάννης Κότσιρας και ανήρτησε το γνωστό τραγούδι «Εφάπαξ» σε μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
 

H Ελένη Δήμου μέσω του Facebook της αποχαιρετά τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα:

«Βαρύ το νέο αμείλικτο» έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης:

Είχε συνεργαστεί δισκογραφικά και έχουν τραγουδήσει τραγούδια του οι: Μαρία Φαραντούρη, Γιώργος Νταλάρας, Διονύσης Σαββόπουλος, Δήμητρα Γαλάνη, Δημήτρης Μητροπάνος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Πυξ Λαξ, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Μαργαρίτης, Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Αναστασία Μουτσάτσου, Μίλτος Πασχαλίδης, Κατερίνα Στανίση, Χαρούλα Αλεξίου, Γιάννης Βαρδής, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, «Émigré», Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας, Ελισσάβετ Καρατζόλη, «Κίτρινα Ποδήλατα», Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, «Μagic De Spell», Νότης Μαυρουδής, Παναγιώτης Μάργαρης, Αντώνης Μιτζέλος, Σάκης Μπουλάς, Δημήτρης Μπάσης, Φλέρυ Νταντωνάκη, Φίλ.Πλιάτσικας, Δημήτρης Σταρόβας, Μπάμπης Στόκας, Διονύσης Τσακνής, «W.C.» κ.ά.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης