Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Διονύσης Σαββόπουλος θέλησε να πάρει θέση σχετικά με τη συναυλία εν κινήσει της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και των σχολίων και ενστάσεων που τη συνόδευσαν. Στην ανάρτησή του, ο κ. Σαββόπουλος τοποθετήθηκε για το ζήτημα υπερασπιζόμενος την πρωτοβουλία της τραγουδίστριας, χαρακτηρίζοντας το περιστατικό έξω από το Μαξίμου ως αβλεψία που δεν αλλάζει όμως την ουσία της κίνησης αυτής. 

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Σαββόπουλου: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα που καταλάγιασε ο θόρυβος, θέλω να πω και εγώ ένα μπράβο στην Άλκηστη για την πρωτοβουλία της. Μπορεί να υπήρξε ίσως μια αβλεψία με εκείνη την μάζωξη έξω απ το Μαξίμου αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία αυτής της πρωτοβουλίας. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βγήκε και γύρισε τους δρόμους της Αθήνας τραγουδώντας- τρεις ώρες non stop- από καρότσα φορτηγού, για να ψυχαγωγήσει και να ανεβάσει το ηθικό των συμπολιτών της που λόγω πανδημίας εγκαταβιούν έμφοβοι και περίκλειστοι στα τετραγωνικά τους και τους εξώστες τους πολύ καιρό τώρα.

 Κυρίως όμως, με την ωραία αυτή χειρονομία της, μας υπενθύμισε οτι τώρα είναι ο καιρός της προσφοράς και όχι του ατομικισμού. Ευχαριστώ λοιπόν και εγώ την Άλκηστη για την γενναιοδωρία της και προτείνω στους Δήμους και στους πολιτιστικούς συλλόγους να ενθαρρύνουν ή και να προγραμματίσουν ανάλογες εκδηλώσεις για το Καλοκαίρι.

Τελειώνοντας θα ήθελα να παρακαλέσω το Υπουργείο Πολιτισμού να σκεφτεί σοβαρά για να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα των μουσικών και των συνεργατών τους, που με ακυρωμένες όλες τις μουσικές εκδηλώσεις από τον περασμένο Φλεβάρη μέχρι άγνωστο πότε, άραγε πως θα αντέξουν; Πως θα ζήσουν;
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης