Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγο Κόλιν Τζοστ, σύμφωνα με την Page Six.

«Πλησιάζει η ώρα να γεννήσει η Σκάρλετ. Και εκείνη και ο Κόλιν είναι ενθουσιασμένοι» δήλωσε πρόσωπο κοντά στο ζευγάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Σκάρλετ είναι έγκυος, αλλά θέλει να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επέλεξε να κρατήσει χαμηλό προφίλ» ανέφερε άλλη πηγή.

Η 36χρονη Σκάρλετ Τζοχάνσον βρέθηκε στο επίκεντρο δημοσιευμάτων στις αρχές Ιουνίου όταν δεν έδωσε το παρών στις εκδηλώσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Black Widow». Έτσι άρχισαν να δημιουργούνται φήμες για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη.

Η Γιόχανσον επέλεξε να κάνει μόνο εμφανίσεις μέσω διαδικτυακής σύνδεσης δίνοντας και μια συνέντευξη στο «Tonight Show» με το πλάνο να είναι πάνω από τους ώμους της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απουσίαζε επίσης από την προβολή της ταινίας «Black Widow» στα Χάμπτονς, στην οποία βρισκόταν ο συμπρωταγωνιστής της Ντέιβιντ Χάρμπουρ.

Πρόκειται για το δεύτερο παιδί της ηθοποιού. Η ηθοποιός Σκάρλετ Τζοχάνσον και ο σεναριογράφος του «Saturday Night Live» Κόλιν Τζοστ παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα τον Οκτώβριο του 2020. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης σε μια σεμνή τελετή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο γάμος αυτός είναι ο πρώτος για τον Τζοστ, ενώ η Σκάρλετ Τζοχάνσον έχει παντρευτεί άλλες δύο φορές: τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς, από τον Σεπτέμβριο του 2008 έως τον Δεκέμβριο του 2010, αλλά και τον Ρομάν Ντουριάκ, από το 2014 έως το 2017, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Ρόουζ Ντόροθι Ντουριάκ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης