Η Paramount Pictures δημοσιοποίησε πέντε λεπτά με ανολοκλήρωτα πλάνα από το πολυαναμενόμενο σίκουελ του Gladiator II – που θα βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ/ΗΒ στις 22 Νοεμβρίου – κατά την τελευταία ημέρα του CinemaCon στο Κολοσσαίο του Caesars Palace στο Λας Βέγκας την Πέμπτη.

Σε αυτό το απόσπασμα, ο χαρακτήρας του υποψήφιου για Όσκαρ, Πολ Μέσκαλ μάχεται με τον Ρωμαίο στρατηγό του Πέντρο Πασκάλ που έγινε μονομάχος, τους ανθρωποφάγους μπαμπουίνους και έναν πολεμιστή που ιππεύει ρινόκερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 28χρονος Ιρλανδός ανέλαβε τον ρόλο του Lucius Verus (Spencer Treat Clark), του ενήλικου ανιψιού του αείμνηστου Ρωμαίου αυτοκράτορα Commodus (Joaquin Phoenix) που ειδωλοποίησε τον αείμνηστο στρατηγό, που έγινε σκλάβος, μονομάχος Maximus Decimus. Meridius (Ράσελ Κρόου).

«Θυμάμαι τις μέρες που ένας σκλάβος μπορούσε να εκδικηθεί τον αυτοκράτορα, που ένας σκλάβος βρήκε δικαιοσύνη στην αρένα», λέει στο teaser ο Lucius – που έχει περάσει τα τελευταία 20 χρόνια στο δάσος.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντέρεκ Τζάκομπι επιστρέφει ως γερουσιαστής Gracchus και η Κόνι Νίλσεν επιστρέφει ως μητέρα του Lucius, Lucilla, η οποία του χαρίζει το δαχτυλίδι του Maximus στην ταινία που διαδραματίζεται το 200 π.Χ.

«Θα ξεσηκωθεί μια εξέγερση», λέει κάποια στιγμή ο Λούσιους. «Ό,τι κάνουμε στη ζωή αντηχεί στην αιωνιότητα».

Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον υποδύεται έναν εγκέφαλο που έγινε σκλάβος-έμπορος όπλων που λέει στον Λούσιο: «Ο μεγαλύτερος ναός που έχτισε ποτέ η Ρώμη ήταν το Κολοσσαίο. Σε αυτό πιστεύουν – η εξουσία… η Ρώμη πρέπει να πέσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να του δώσω μια ώθηση».

Ο Τζόζεφ Κουίν- ο οποίος συμπτωματικά παρακολούθησε το CinemaCon την Πέμπτη για το A Quiet Place: Day One – αναλαμβάνει τον ρόλο του κακού ως Αυτοκράτορα Καρακάλλα: «Οι δοκιμές σας θα γιορταστούν με παιχνίδια στο Κολοσσαίο».

Το Gladiator II – το οποίο έχει άνδρες να παλεύουν πάνω σε γιγάντιες βάρκες σε νερά γεμάτα καρχαρίες – θα συμμετέχουν επίσης οι Matt Lucas, Fred Hecnhinger, May Calamawy, Lior Raz, Peter Mensah και Tim McInnerny.

«Το να δουλέψω σε αυτήν την ταινία ήταν μια από τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου μέχρι σήμερα», είπε ο Πολ στην μαγνητοφωνημένη εισαγωγή.

«Το να πηγαίνεις στη δουλειά κάθε μέρα με τον Sir Ridley Scott πίσω από την κάμερα είναι μια καλή μέρα για δουλειά σε οποιοδήποτε πλαίσιο».

Ο 86χρονος σκηνοθέτης πρόσθεσε: «Είναι ίσως ακόμα πιο εξαιρετικό από το πρώτο. Αξίζει την αναμονή».

Το αρχικό ιστορικό έπος του Ridley του 2000 συγκέντρωσε περίφημα 465,4 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και κέρδισε πέντε βραβεία Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας.

Πηγή: Dailymail

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης