Ο Μαρκ Χάμιλ κάθισε για να παρακολουθήσει μερικές από τις πιο εξωπραγματικές δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να μοιραστεί τις αντιδράσεις του για ένα νέο βίντεο υποστήριξης της εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Στο βίντεο των τριών λεπτών, ο πρωταγωνιστής του «Star Wars» παραδέχεται ότι έχει «εξαντληθεί» από τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον Ντόναλντ Τραμπ. Καθώς ετοιμάζεται να «παρακολουθήσει μερικά βίντεο με τον πρόεδρο των ΗΠΑ» διερωτάται: «Αν ποτέ η Δύναμη θα ήταν μαζί μου, τη χρειάζομαι τώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο μέρος του βίντεο, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διεκδικεί εκ νέου την προεδρία στις ΗΠΑ, ως υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος λέει: «Θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί» όταν δέχεται ερώτηση για το εάν θα υπάρξει μια ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας τον Ιανουάριο του 2021.

«Αυτό είναι τόσο τρομακτικό, γιατί είπε ότι ο μόνος τρόπος να χάσω είναι μια νοθευμένη εκλογική μάχη. Έτσι, δημιουργεί την ιδέα ότι αν δεν κερδίσει, είναι απάτη» παρατηρεί ο Μαρκ Χάμιλ. «Αυτό είναι πραγματικά επικίνδυνο» υπογραμμίζει.

Ο Χάμιλ χαρακτηρίζει επίσης ακατάλληλo για το προεδρικό αξίωμα τον Ντόναλντ Τραμπ ωστόσο ολοκληρώνει το μήνυμά του με αισιόδοξη νότα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ψηφοφορία συνεχίζεται αυτή τη στιγμή, και όλα εξαρτώνται από την ψηφοφορία» καταλήγει. «Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα είναι εκτός προεδρίας στις 20 Ιανουαρίου. Αυτό θέλω μόνο για τα Χριστούγεννα».

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν ευχαρίστησε τον Μαρκ Χάμιλ για την υποστήριξή του μέσω των social media γράφοντας: «Ας είναι η Δύναμη μαζί μας αυτήν την εκλογική περίοδο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης