«Η απομόνωση αναδεικνύει πώς να είσαι χωρίς άλλους ανθρώπους. Χωρίς υλισμό, δύναμη ή επιρροή» δήλωσε η Αμερικανίδα ηθοποιός Σίρλεϊ ΜακΛέιν περιγράφοντας πώς περνάει τις μέρες της την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη» δήλωσε στο Page Six. «Είμαι δυτικά. Έχω αυτό το αγρόκτημα εδώ και χρόνια. Αγαπώ τη φύση. Είμαι εδώ με τα ζώα και την οικονόμο μου. Και αναρωτιέμαι τι συμβαίνει στη βιομηχανία του θεάματος. Και αναρωτιέμαι τι συμβαίνει στον κόσμο» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σίρλεϊ Μακ Λέιν είπε ότι διαβάζει βιβλία για την αρχή της ανθρωπότητας, μαθαίνει πώς ξεκίνησαν όλα και «μπαίνει» στον εσωτερικό της κόσμο.

«Απολύτως απομονωμένη εδώ, βρίσκεις την ύπαρξή σου, το πνευματικό σου νόημα» εξήγησε.

«Βρίσκω τον εσωτερικό πνευματικό μου εαυτό πολύ πιο γεμάτο. Υπάρχουν νέα πράγματα μέσα» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βλέπω τα βουνά. Τα ζώα. Τα  δέντρα. Τη  φύση. Είμαι μία επιζήσασα. Μιλάω με φίλους. Βλέπετε, όσο το δυνατόν περισσότερο πρέπει να προσπαθείτε να είστε χωρίς φόβο. Αλλά πιστεύω ότι πρέπει να είστε και προσεκτικοί, ώστε η κοινωνική απομάκρυνση να μην επηρεάσει την ερωτική σας ζωή μετά» τόνισε η ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, χορεύτρια και συγγραφέας.

Ανέφερε ακόμη ότι πηγαίνει στο μανάβικο, στο φαρμακείο και στο σούπερ μάρκετ, κάτι που επιτρέπει μία φορά στο τόσο.

«Ένα πράγμα που μου λείπει είναι οι επισκέψεις στη Νέα Υόρκη. Λατρεύω τη Νέα Υόρκη. Τον περασμένο Ιούλιο, ήμουν εκεί και είδα 18 παραστάσεις. Ήταν φανταστικό. Μου αρέσει επίσης να εργάζομαι» ανέφερε η 85χρονη ηθοποιός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης