Μέσα σε κλίμα άψογης συνεργασίας υπεγράφη η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος μεταξύ της Διοίκησης και Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης του Θεάτρου και των εκπροσώπων του Σωματείου Εργαζομένων Πάσης Φύσεως του ΚΘΒΕ.

Η Πρόεδρος του ΚΘΒΕ Γιαννούλα Καρύμπαλη- Τσίπτσιου, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Αστέριος Πελτέκης και τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου συζήτησαν λεπτομερώς τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων με σχέση ιδιωτικού δικαίου στο ΚΘΒΕ και υπέγραψαν τη σύμβαση η οποία είναι διετούς διάρκειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Διοίκηση, η Καλλιτεχνική Διεύθυνση και οι εργαζόμενοι είμαστε σύμμαχοι στην προσπάθεια αναγέννησης του ΚΘΒΕ, στέλνοντας το μήνυμα «Θέατρο Ξανά». Είναι αναγκαίο και επιτακτικό, στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας, να επικρατεί καλό κλίμα εργασιακής ειρήνης και αυτό είναι το ζητούμενό μας. Όλοι μαζί, οι άνθρωποι του Κρατικού Θεάτρου συνεργαζόμαστε προκειμένου η θεατρική πράξη να αποτελεί διαδραστικό εργαλείο εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας και να διευρύνει τους ορίζοντες των θεατών μας», τονίζει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΘΒΕ Αστέρης Πελτέκης.

Η πρόεδρος του ΚΘΒΕ Γιαννούλα Καρύμπαλη- Τσίπτσιου μαζί με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΚΘΒΕ Αστέρη Πελτέκη και το Δ.Σ του Σωματείου: Σαράντης Γιαντσιδιώτης, Στέλιος Ντάρας, Χρήστος Σάββας, Γιώργος Κασσάρας και Φιλοθέη Ελευθεριάδου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης