Ο Κόλιν Φάρελ και η Ρέιτσελ Βάις θα πρωταγωνιστήσουν, σύμφωνα με το περιοδικό Variety, στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Τα γυρίσματα της νέας αγγλόφωνης- αυτή τη φορά- ταινίας του επιτυχημένου Έλληνα σκηνοθέτη θα ξεκινήσουν στις 24 Μαρτίου στην Ιρλανδία και σε αυτήν αναμένεται να συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί Μπεν Γουίσο, Λέια Σεϊντού, Ολίβια Κόλμαν, Αριάν Λαμπέντ και Αγγελική Παπούλια.

Το σενάριο του «Lobster», όπως ονομάζεται η ταινία, αφορά μια αντισυμβατική ιστορία αγάπης σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου το να βρεις σύντροφο είναι ζήτημα ζωής και θανάτου και φέρει τις υπογραφές του Γιώργου Λάνθιμου και Ευθύμη Φιλίππου.

«Είμαι ευγνώμων που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω με τόσο μεγάλους ηθοποιούς. Η συνεισφορά τους στην ταινία μας θα εμπλουτίσει και θα επεκτείνει τον κόσμο τον οποίο προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να εξερευνήσουμε. Εξάλλου, η ομάδα των παλιών και νέων συνεργατών μας με κάνει να ανυπομονώ να ξεκινήσω τα γυρίσματα», δήλωσε ο κ. Λάνθιμος, ο οποίος ήταν υποψήφιος για το όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας για τον «Κυνόδοντα».