Η δημοφιλέστερη ομάδα δημιουργών ψηφιακού περιεχομένου στην Ελλάδα, οι Unboxholics των αδελφών Σάκη και Αλέξανδρου Καρπά, με πάνω από ένα εκατομμύριο συνδρομητές στο κανάλι τους στο Youtube και σχεδόν μισό εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram, κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα της, με την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία τους, το ψυχολογικό θρίλερ, σε σενάριο και σκηνοθεσία των Σάκη και Αλέξανδρου Καρπά και πρωταγωνιστές τους Σάκη Καρπά και Φωτεινή Λεβογιάννη.

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία τους, το ψυχολογικό θρίλερ «Μην Ανοίγεις την Πόρτα», σε σενάριο και σκηνοθεσία των Σάκη και Αλέξανδρου Καρπά, με πρωταγωνιστές τους Σάκη Καρπά και Φωτεινή Λεβογιάννη, κυκλοφορεί στους κινηματογράφους της Ελλάδας, σήμερα (Πέμπτη 25 Απριλίου 2024) από τη Rosebud.21.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λόγια για την ταινία

Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;

Αξίζει να αναφερθεί πως η ταινία είναι γυρισμένη στη Μακεδονία, κοντά στην Αριδαία.

Σκηνοθεσία / Σενάριο: Σάκης & Αλέξανδρος Κάρπας (Unboxholics)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρωταγωνιστούν οι Σάκης Καρπάς και Φωτεινή Λεβογιάννη, η μουσική είναι των Unboxholics και Κώστα Αγέρη, ενώ το κεντρικό θέμα συνέθεσε και ερμήνευσε η Kid Moxie.

Διάρκεια: 95 λεπτά
Γλώσσα: Ελληνικά
Έγχρωμο
Χώρα παραγωγής: Ελλάδα
Έτος παραγωγής: 2024

Δείτε το τρέιλερ:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης