6 ενδιαφέρουσες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μπορείτε να παρακολουθήσετε online, σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020!

Ίδρυμα Ωνάση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για ένατη εβδομάδα, το ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube παρουσιάζει αρχειακές και νέες παραγωγές από το ευρύ φάσμα των δράσεών του. Σήμερα μπορείτε να παρακολουθήσετε την παράσταση «Άμλετ» του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά με τους Χρήστο Λούλη, Αμαλία Μουτούση και τον Ορφέα Αυγουστίδη. Μια ρηξικέλευθη ανάγνωση του «Άμλετ» από τον Γιάννη Χουβαρδά το 2015, στην πρώτη συνεργασία του με τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση,

 Mε αγγλικούς και ελληνικούς υπότιτλους

Δείτε την παράσταση εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, ανταποκρινόμενο στις συνθήκες των καιρών, ξεκινάει νέες δράσεις από το «σπίτι του». Και σπίτι του δεν μπορεί παρά να είναι οι μεγάλοι συγγραφείς του θεάτρου.

Ξεκινάει λοιπόν, με τον Άντον Πάβλοβιτς Τσέχοφ. «Θαυμάσιοι άνθρωποι» – 6 Μικρές χιουμοριστικές ιστορίες.

Οι προβολές συνεχίζονται και σήμερα στις 21:00 και το κάθε βίντεο θα παραμένει διαθέσιμο στο κανάλι για τρεις ημέρες.

Δείτε το εδώ

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

 Σήμερα στις 19.00 συνεχίζεται η διαδικτυακή ηχητική σειρά του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) Αναγνώσεις με το διήγημα του Δημήτρη Χατζή «Ο Ντέτεκτιβ». Διαβάζει η Μαρία Σκουλά.

Η ηχογράφηση θα παραμείνει διαθέσιμη στο site του ΚΠΙΣΝ

Ακούστε την εδώ

Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή

Μegaron Online

Στην ψηφιακή σκηνή του Μεγάρου σήμερα στις 21:00 προβάλλεται διαδικτυακά η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών που διοργανώθηκε το 2010 από το ΜΜΑ σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, με τη συμμετοχή της Καμεράτας (μαέστρος: Αλέξανδρος Μυράτ) καθώς και χορωδιών βυζαντινής και δυτικής μουσικής.

Δείτε την παράσταση εδώ

Παραστάσεις από το εξωτερικό που μπορείτε να βρείτε σήμερα online:

 Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας

Δείτε και σήμερα το έργο «This House» του Τζέιμς Γκράχαμ, σε σκηνοθεσία του Jeremy Herrin. Αυτή η πολύ αγαπημένη παραγωγή απολάμβανε δύο sold -out διαδρομές του Εθνικού Θεάτρου, μια μεταφορά του West End και μια εθνική περιοδεία, καθώς επίσης γυρίστηκε από το National Theatre Live.

 Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη έως την Πέμπτη 4/6.

Δείτε την εδώ

Όπερα του Παρισιού

Η Όπερα του Παρισιού προβάλει την παράσταση «Ριγκολέττο» του Τζουζέπε Βέρντι, σε μουσική διεύθυνση του Nicola Luisotti. Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες όπερες που συνέθεσε ποτέ ο Βέρντι για σοπράνο.

Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη έως 7/6.

Δείτε την εδώ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης