Η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης του Δήμου Βύρωνα (ΔΕΑΔΒ), μετά την επιτυχία που γνώρισε το Φεστιβάλ Μπίρας του 2018, προϊόν της συνεργασίας της με το Athens Beer Festival, συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά υπό την Αιγίδα του Δήμου Βύρωνα τo 4o Φεστιβάλ Μπίρας,αυξάνοντας ταυτόχρονα και τις ημέρες διεξαγωγής του. .

Έτσι στον εκπληκτικό χώρο του Θεάτρου Βράχων, από την 9η Μαΐου έως και την 12η Μαΐου και από την 16η έως και την 19η Μαΐου του 2019, οι χιλιάδες φίλοι και εραστές της μπίρας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παγωμένες μπίρες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, καθώς και υπέροχους μπιρομεζέδες με τη συνοδεία Ελληνικής και Ξένης live μουσικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταυτόχρονα μεγάλος παιδότοπος με διάφορα παιχνίδια θα κρατάει συντροφιά στην ήσυχη γωνιά του Θεάτρου των Βράχων τους μικρούς μας φίλους, ενώ ταυτόχρονα οι γονείς θα μπορούν να απολαμβάνουν με ηρεμία την μπίρα τους.

 Παράλληλα οι ψαγμένοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μυστικά της μπίρας και να γευτούν μπίρες που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα,αλλά και μπίρες από Ελληνικές μικροζυθοποιίες, ειδικά διαλεγμένες από έμπειρους συνεργάτες του Athens Beer Festival
Σας περιμένουμε λοιπόν στον αναβαθμισμένο και άκρως ατμοσφαιρικό χώρο του Θεάτρου Βράχων για… ανεπανάληπτες βραδιές!

Πέμπτη 9/5: SINEMA – WALKMAN THE BAND

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρασκευή 10/5: TOURLIS AND FRIENDS – ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Σάββατο 11/5: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

Κυριακή 12/5: Mr BACHATA and LOS MAFIOZOS

Πέμπτη 16/5: WOODPECKERS The BAND – 15 50

Παρασκευή 17/5: Mr HIGHWAY BAND – ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ

Σάββατο 18/5: L.O.U.D. – ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κυριακή 19/5: DK AND THE BAND (το μεγάλο αφιέρωμα στον Βασιλιά του Rock N’ Roll, ELVIS PRESLEY) .

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης