Ο κιμπορντίστας του συγκροτήματος της ροκ, Bon Jovi, Ντέιβιντ Μπράιαν αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.  

Ο βραβευμένος με Tony μουσικός σε ανάρτησή του, στον λογαριασμό του στο Instagram, γνωστοποίησε ότι «ήταν άρρωστος για μια εβδομάδα» αλλά τώρα «αισθάνεται ολοένα και καλύτερα κάθε μέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντέιβιντ Μπράιαν δεν διευκρίνισε αν γνωρίζει πώς προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, αλλά ανέφερε ότι «βρίσκεται σε αυτο-απομόνωση για μία εβδομάδα».

«Πήρα τα αποτελέσματά μου και βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό» έγραψε. «Ήμουν άρρωστος για μια εβδομάδα και αισθάνομαι καλύτερα κάθε μέρα. Παρακαλώ μην φοβάστε! Είναι γρίπη όχι πανούκλα» πρόσθεσε.

«Είμαι σε καραντίνα εδώ και μία εβδομάδα και θα παραμείνω για άλλη μία. Και όταν αισθανθώ καλύτερα θα υποβληθώ ξανά στο τεστ για να σιγουρευτώ ότι έχω απαλλαγεί από τον άθλιο ιό» εξήγησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H πρεμιέρα του μιούζικαλ του Ντέιβιντ Μπράιαν «Diana» για την αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας, Νταϊάνα, αναβλήθηκε όπως και όλες οι παραστάσεις στο Μπρόντγουεϊ λόγω της πανδημίας.

«Σας παρακαλώ να βοηθάτε ο ένας τον άλλον. Αυτό θα περάσει σύντομα… με τη βοήθεια κάθε Αμερικανού!!!» ανέφερε το μέλος των Bon Jovi.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης