Λόγω των δυσμενών και επικίνδυνων καιρικών συνθηκών, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης ανακοινώνει την ακύρωση της συναυλίας «Σμύρνη–Νέα Σμύρνη Γέφυρες Πολιτισμού» που ήταν προγραμματισμένη για απόψε, Σάββατο 29/9, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με βάση τον τρόπο που έχουν αγοραστεί τα εισιτήρια:
1. Για όσα εισιτήρια η πληρωμή έχει γίνει με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, η επιστροφή θα γίνει αυτόματα στην κάρτα του αγοραστή.
2. Για αγορές που έγιναν με μετρητά από τα εκδοτήρια του Άλσους Νέας Σμύρνης, θα επιστραφούν στον ίδιο χώρο από τις 3 έως τις 13 Οκτωβρίου και ώρες 09:00 – 14:00 και 18:00 – 22:00.

3. Για αγορές που έχουν γίνει με μετρητά από άλλα σημεία, επικοινωνείτε με το γραφείο παραγωγής στο τηλέφωνο 210 92 13310 για να συνεννοηθείτε αν προτιμάτε να γίνει η επιστροφή με μετρητά στο γραφείο παραγωγής ή με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, μετά από την τεράστια ανταπόκριση του κοινού σε αυτή τη sold out συναυλία, δεσμεύεται να την πραγματοποιήσει στο άμεσο χρονικό διάστημα σε νέο τόπο και χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης