Η συναυλία της Άννας Βίσση με την οποία θα έπεφτε η αυλαία του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 ακυρώνεται λόγω των τραγικών γεγονότων που προκάλεσαν οι καταστροφικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική, όπως ανακοινώνει η διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Δ.Α).

Λόγοι που εκτέθηκαν από μέρους της τραγουδίστριας και συνδέονται με τα παραπάνω γεγονότα, δεν επιτρέπουν, επίσης, την πραγματοποίηση της συναυλίας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς ενημέρωση του κοινού που έχει ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για τη συναυλία μέσω του www.viva.gr, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται αυτόματα από το viva.gr (συστημικά) και τα χρήματα θα πιστώνονται στην κάρτα με την οποία έγινε η αγορά.

Η επιστροφή χρημάτων για εισιτήρια που αγοράστηκαν από φυσικό σημείο (Viva Spot, καταστήματα Media Markt, Reload Stores, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης) θα γίνει στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα) τις κάτωθι ημέρες και ώρες:

Δευτέρα 30-07-2018 και ώρα 10 π.μ.– 2 μ.μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρίτη 31-07-2018 και ώρα 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Τετάρτη 01-08-2018 και ώρα 10 π.μ. – 2 μ.μ.

και στο Αίθριο Θέατρο (Λεωφ. Κηφισίας 219) μόνο τη Δευτέρα 30-07-2018 και ώρα από τις 7 μ.μ. μέχρι 9:30 μ.μ.

Η διοίκηση του Φεστιβάλ ζητεί την κατανόηση του κοινού για την ταλαιπωρία, ωστόσο, η απόφαση αυτή ήταν μονόδρομους που επέβαλαν τα πρωτοφανή τραγικά γεγονότα για τον λαό και την πατρίδα μας .

Όλα τα νέα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 στο διαδικτυακό τόπο www.festivaldimouamaroussiou.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης