Η Αλέκα Κανελλίδου με τη βαθιά, βελούδινη φωνή επιστρέφει δριμύτερη με νέες εμφανίσεις και ανεβασμένη καλοκαιρινή διάθεση.

Για τέσσερις μόνο βραδιές, από Παρασκευή 24 έως και Τρίτη 28 Ιουνίου, η σπουδαία ερμηνεύτρια θα ανέβει στη σκηνή του Sirocco’s Club για να μας παρασύρει σε μια ερωτική «περιπέτεια» με αγαπημένα τραγούδια που εξακολουθούν να συγκινούν τους ακροατές. Εκλεκτός καλεσμένος ο Δάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ακόμα ένα καλοκαίρι»: ένα ξεχωριστό πρόγραμμα γεμάτο μεγάλες επιτυχίες από το πλούσιο ρεπερτόριό της, αναπάντεχες διασκευές ελληνικών και διεθνών επιτυχιών, ερωτικά τραγούδια με διαχρονική αξία και υπέροχα ντουέτα με τον Δάκη. Τους ερμηνευτές συνοδεύει το κουαρτέτο του διακεκριμένου πιανίστα Τάκη Φαραζή, ο οποίος υπογράφει τη μουσική επιμέλεια και την ενορχήστρωση της παράστασης.

Η Αλέκα Κανελλίδου είναι μια ερμηνεύτρια που παραμένει πιστή σε μια καλλιτεχνική έκφραση με σαφείς επιρροές από την τζαζ. Εκλεκτική, σαγηνευτική και ακαταμάχητα γοητευτική, έχει σημαδέψει με τα τραγούδια της μια ολόκληρη εποχή και εξακολουθεί να διατηρεί τη μαγική σχέση που τη συνδέει με το κοινό με σεμνότητα και συνέπεια.

Ακόμα ένα καλοκαίρι με την Αλέκα Κανελλίδου που θα μας μείνει αξέχαστο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τάκης Φαραζής – πιάνο
Γιάννης Παπαναστασίου – σαξόφωνο
Πέτρος Βαρθακούρης – κοντραμπάσο
Θάνος Χατζηαναγνώστου – τύμπανα

Από Παρασκευή 24 έως και Τρίτη 28 Ιουνίου

Half Note @ Sirocco’s Club

Διαδόχου Παύλου 33, Παραλία Γλυφάδας

Ώρα έναρξης: Παρ. και Σαβ.: 22.30, Κυρ., Δευτ., Τρ.: 22.00.

Είσοδος: 15 ευρώ (Γ’ Ζώνη, όρθιοι), 20 ευρώ (Β’ Ζώνη), 25 ευρώ (Α’ Ζώνη), 30 ευρώ (VIP)
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης