Η εντυπωσιακή και πολλά υποσχόμενη, Αντωνία Καούρη, έδωσε το παρών στην εκπομπή Δυνατά της ΕΡΤ με τον Κωστή Μαραβέγια, με μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μια μοναδική live εμφάνιση με την μπάντα της εκπομπής. Ένα από τα τραγούδια που ερμήνευσε, ήταν και το νέο της single «Έτσι είναι οι σχέσεις», ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε η Ηρώ στα 00’, για το οποίο έδωσε πρώτη φορά άδεια επανεκτέλεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αντωνία Καούρη, που αρχικά γνωρίσαμε ως μέλος του δημοφιλούς συγκροτήματος INCO και έπειτα ως solo καλλιτέχνη μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή “The Voice of Greece”, μάγεψε τον Κωστή Μαραβέγια και τους τηλεθεατές με την παρουσία, τη μελωδική φωνή και την ιδιαίτερη της χροιά. Το “Έτσι είναι οι σχέσεις”, βρίσκεται ήδη στο Top 30 των επιτυχημένων τραγουδιών του Πανελλαδικού Ραδιοφωνικού  Airplay Chart, προμηνύοντας μια πολλά υποσχόμενη πορεία.

Η Αντωνία Καούρη, υποδέχθηκε τη φετινή σεζόν, με μια ηχηρή παρουσία στα live δρώμενα της πόλης με εμφανίσεις στο Cabaret μαζι με την Ηλία Μπογδάνο και τον Νίκο Απέργη και στο Rock μαζι με τους INCO, ενώ ετοιμάζεται για πολλές ακόμα εκπλήξεις στο μέλλον.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης