Νέους διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς με προγράμματα που θα επιμελούνται γνωστοί καλλιτέχνες, όπως οι Björk, FKA twigs, the Chemical Brothers και D’Angelo ανακοίνωσε το Sonos Radio.

Η σειρά Sonos Radio άρχισε στις 13 Ιανουαρίου με το πρόγραμμα του D’Angelo «Feverish Fantazmagoria».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 10 Φεβρουαρίου ακολουθεί η FKA twigs με το «Main Squeeze» και στις 24 του ίδιου μήνα η Björk θα παρουσιάσει μουσική από το αρχείο που συγκεντρώνει εδώ και 21 χρόνια.

«Ως καλλιτέχνης πάντα εμπνεόμουν από μουσική που δημιουργεί έναν κόσμο. Οραματιστές, όπως ο Prince, o André 3000 και η Γκρέις Τζόουνς με έκαναν πάντα να ερωτεύομαι τη μουσική ξανά και ξανά» δήλωσε η FKA twigs.

Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι στο πρόγραμμά της έχει συμπεριλάβει «όλους τους καταπληκτικούς καλλιτέχνες που βοήθησαν στη διαμόρφωση του κόσμου της – μουσική που της αρέσει να ακούει με τους φίλους της, τραγούδια που τη βοήθησαν να περάσει απογοητεύσεις, το άγχος στα παρασκήνια και τη συντρόφευσαν σε βραδινές εξόδους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έχω έναν λόγο να ανατρέξω στο μουσικό αρχείο μου» είπε η Björk, σημειώνοντας ότι έχει συγκεντρώσει σε μία βιβλιοθήκη αρχεία από δίσκους βινυλίου που ανακάλυψε σε κρυφά καταστήματα στα ταξίδια της, περίεργες κασέτες ήχου και cd.

Οι νέοι ραδιοφωνικοί σταθμοί έρχονται μαζί με ανανεωμένες λίστες από καλλιτέχνες, όπως η Ντόλι Πάρτον, ο αρχηγός των Radiohead Τομ Γιορκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης