Πρωτοεμφανιζόμενοι χορογράφοι και συνθέτες (ηλικίας 21-30 ετών) καλούνται να στείλουν αιτήσεις ενδιαφέροντος σε αυτό το δημιουργικό εργαστήρι. Με μέντορες- καθοδηγητές την χορογράφο Σοφία Μαυραγάνη και τον μουσικό Θάνο Πολυμενέα – Λιοντήρη, οι νέοι δημιουργοί που θα επιλεχθούν να συμμετέχουν στο εργαστήρι «Breaking Art», θα επιδοθούν σε ένα εντατικό workshop δημιουργικής συνεργασίας για οκτώ εβδομάδες, με τελικό στόχο να παρουσιάσουν πρωτότυπα έργα στο Μέγαρο Μουσικής.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε νέους δημιουργούς που βρίσκονται στην εκκίνηση της καλλιτεχνικής πρακτικής τους και ενδιαφέρονται να παράγουν έργο μέσω της καλλιτεχνικής έρευνας και του δημιουργικού πειραματισμού. Κεντρικοί άξονες του εργαστηρίου θα είναι η πρωτοτυπία κινησιολογικού και μουσικού υλικού, η ανάπτυξη εναλλακτικών μεθόδων σύνθεσης και τα διάφορα μοντέλα συνεργασίας που μπορούν να ακολουθηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το workshop «Breaking Art» θα μελετήσει τη σχέση χορού και μουσικής φέρνοντας σε επαφή έξι νέους χορογράφους με έξι νέους συνθέτες, σε μια περίοδο από τον Ιανουάριο – Μάρτιο του 2018. Στο τέλος, τα πρωτότυπα έργα μικρού μήκους που θα έχουν δημιουργήσει (διάρκειας 5 έως 15 λεπτά) θα παρουσιαστούν στο κοινό στις 13 & 14 Μαρτίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στη σελίδα του Μεγάρου www.megaron.gr αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής η οποία λήγει στις 30 Οκτωβρίου 2017.

Δωρεάν Συμμετοχή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υποβολή αιτήσεων έως: 30 Οκτωβρίου 2017

Έναρξη workshop: 23 Ιανουαρίου 2018

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης