Η Camerata Junior – Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής, η οποία συμπλήρωσε με επιτυχία τα πέντε πρώτα χρόνια λειτουργίας της, εγγράφει νέα μέλη στο παιδικό και εφηβικό της τμήμα, μετά από ακρόαση των ενδιαφερομένων που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου 2016.

Οι νέοι μουσικοί θα πρέπει να έχουν τα απαιτούμενα προσόντα και να παρακολουθούν ανελλιπώς τα μαθήματα – δοκιμές της Ορχήστρας που πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με δάσκαλο και μαέστρο τον βιολονίστα Δημήτρη Σέμση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συμμετοχή των μελών είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση με τα στοιχεία τους στη Γραμματεία των Φίλων της Μουσικής sfm.camjunior@megaron.gr μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες για το ρεπερτόριο των ακροάσεων: www.sfm.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Τ. 210 72 82 566 / 567

Πρόγραμμα Ακροάσεων Camerata Junior

Τέλος Σεπτεμβρίου 2016

Παιδικό Τμήμα (έως 15 ετών)

Οι υποψήφιοι θα εξετασθούν σε έργα επιλογής τους επιπέδου τουλάχιστον Γ’ Κατωτέρας και σε εκ πρώτης όψεως ανάγνωση (prima vista)

Εφηβικό Τμήμα

Οι υποψήφιοι θα συνοδεύονται στην ακρόαση από πιανίστα επιλογής τους. Θα εξετασθούν σε μία εκ πρώτης όψεως ανάγνωση (prima vista) και στα εξής έργα:

Βιολιά (έως 24 ετών): ένα έργο επιλογής του υποψηφίου και ένα σόλο από το 1ο μέρος ενός κοντσέρτου του W.A.Mozart.
 
Βιόλες (έως 24 ετών): ένα έργο επιλογής του υποψηφίου και ένα σόλο από το 1ο μέρος ενός κοντσέρτου Stamitz ή Hofmeister.

Βιολοντσέλα (έως 24 ετών): ένα έργο επιλογής του υποψηφίου και ένα σόλο από το 1ο μέρος ενός κοντσέρτου του J. Haydn.
 
Κοντραμπάσα (έως 26 ετών): ένα έργο επιλογής του υποψηφίου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης